"o taka nadie jedna" Lizard ja Ci nie karze pisac w temacie przezmnie załozonym :] a jezeli tak bardzo chcesz to podlacz sie do mnie na gg wszystko wyjasnimy sobie :) gg masz w profilu.
Yasiuu ja jak Basia tez niechem Ci zabierac rowerka :D bo niby po co :D jeden mi wystarczy :P
:D ehh Kobiety... z wami trudno, bez Was jeszcze gorzej:D a co do zabierania rowerku to miala byc metafora (jak ktos nie zrozumiał)... :P ---> Garnki i pralka dla kobiet, rowery (extremalne) i samochody dla mężczyzn:D ale jak juz wspomnialem (nie mam ubespieczenia) to nie moje zdanie:D ale nie moge go zaprzeczyc:D
nie oszukujmy sie, na tym forum jest wielu "młodych"ludzi ktorzy jeszcze nie maja wyrobionego szacunku do płci przeciwnej, oczywiscie sa czyste chamy ale to tylko 1%, 14 ktory chce byc cool czuje sie bogiem jak kogos sobie zjedzie na forum bo za kompem kazdy jest himenem... jak panienki chca normalnie funkcjonowac to powinny sie nauczyc ignorowac glopkow i typowych losiow i tyle...cya
wg mnie jak już przekonałas odziców to powinnaś kupić jakiegoś streeta duala a nie bmx zakatujesz ręce tak jak dx mówił ile kosztuje nowy wtp nova?? ok 1,5 tyś wicej?? to za tą cene można wyczaić dobrego w miare duala ja zaczynałem od draga na cześcisz od rometa starego gdzieśtam w podpisie jest i tyle jak chcesz to ci moge dać numer do kumpla co sprzedaje streetówkę dsetroyera jeźdzonamało za ok 1300zł i będZIe nawet za dobry na pocz. pozdr.
wtp nowy kosztuje teraz 1180. Kurde włąsnie sie zastanawiam.... o co dokłądnije chodziło Ci z tym zakatowaniem rąk? o nadgarstki?? podobno są bardzij obciażone przy jezdzie bmxem...
Madzia przeciez mówiłem Ci o tym, weź poprostu rower z amortyzatorem i stojąc obik podnieś przednie koło do góry i walnij nim o ziemie, to samo zrób z BMXem, poszujesz na nadgarstach o co chodzi.
ja myśle że bmx to dobry pomysł, bo może i nadgarstki bolą, ale jak się nauczysz trzymać kierownicę i się nadgarstki wyrobią to już będzie tylko łatwiej, a i sprawne nadgarstki będą dużym atutem :P ponadto bmx jest mniejszy, łatwiej się robi sztuczki, tylko uważaj z pegami ( http://www.dh-expert.com/modules.php?na ... oad&cid=13 ) i kup sobie kask
moja kuzynka jezdzi duuzo rowerem: www.mruwa.prv.pl ale ja nie jestem entuzjasta dziewczyn w sportach ekstremalnych. Kuzynka np. zaliczyla faceplanta o kraweznik i stracila 2 zeby z przodu, blizn ma wszedzie pelno. Ladna dziewczyna ale cala w centkach jest. Lubie tzw. "hardcore" czasem ale to to lekka przesada moze.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)