nwd 7
-
- Kontakt:
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDD
Film jest po prostu ŚWIETNY!!!!! :DDDD Już wiem czego mi brakowało, właśnie tych starych, oklepanych klimatów, Collective, Roam dobry, ale to jest klasyka :) I nie wciskajcie adnzch kitów komersji, bo film jest przewyj***ny, taki jak powinien byc kazdy, nie ma co moze jutro cos nowego urodze na dircie haaaaaahahaha :DDDDDDd
Film jest po prostu ŚWIETNY!!!!! :DDDD Już wiem czego mi brakowało, właśnie tych starych, oklepanych klimatów, Collective, Roam dobry, ale to jest klasyka :) I nie wciskajcie adnzch kitów komersji, bo film jest przewyj***ny, taki jak powinien byc kazdy, nie ma co moze jutro cos nowego urodze na dircie haaaaaahahaha :DDDDDDd
http://dhcyc.pinkbike.com
Sciągnałem ten 3,5GB i już na początek go polecam z powodu jakości obrazu, poprostu idealna.
A film...jazda miód, ale to chyba nie jest to co mi się najbardziej podoba. Chłopaki robią oczywiście niesamowite rzeczy jak backflip ze skały na początku filmu, albo niektóre tailwhipy.
Muzyka, dobra ale tylko na początku, ogólnie lubie kawałki Skid Row.
Co do zwalnianych ujęć w zasadzie jak by pokazywali te wszystkie tricki w normalnym tempie to film trwał by 20min, a i chyba za przyjemnie też by się nie golądało. A naprzykład Gracia już nie był tak bardzo zwalniany :P
Ogólnie to nie jest to co stare Chain Reaction , kumple "spotykają" się robią jaja i jeżdzą, tu już tego nie ma, nie ma klimatu jak w strszych produkcjach.
P.S. Nie wiedziałem, że Cedric Gracia umie backflip'a :p
A film...jazda miód, ale to chyba nie jest to co mi się najbardziej podoba. Chłopaki robią oczywiście niesamowite rzeczy jak backflip ze skały na początku filmu, albo niektóre tailwhipy.
Muzyka, dobra ale tylko na początku, ogólnie lubie kawałki Skid Row.
Co do zwalnianych ujęć w zasadzie jak by pokazywali te wszystkie tricki w normalnym tempie to film trwał by 20min, a i chyba za przyjemnie też by się nie golądało. A naprzykład Gracia już nie był tak bardzo zwalniany :P
Ogólnie to nie jest to co stare Chain Reaction , kumple "spotykają" się robią jaja i jeżdzą, tu już tego nie ma, nie ma klimatu jak w strszych produkcjach.
P.S. Nie wiedziałem, że Cedric Gracia umie backflip'a :p
http://www.pinkbike.com/photo/5983663/
No ja też nie wiedziałem :D Ale ciężko o klimat ze starszych, bo wtedy zrobienie backflipa, czy czegoś, czego wtedy jeszcze nie robili było naprawde wyczynem. Mnie się atmosfera podoba i tyle :) Oglądając starszego Nwd wracają wspomnienia, bo częśto było to jeden z pierwszych filmów jakie się oglądało, z tym nie wiąże jeszcze żadnych, ale za kilka lat to też będzie staroc i ciekawe co o nim powiem :]
-
- Kontakt:
gracia juz robil backflipa jak wygral rb rampage w 2003 ;d
a film? fajne ujecia, fajne wsio...
ale mi sie znudzil gdzies w polowie, bez kitu, nie moglem wyrtzymac.... caly czas to samo i to samo i to samo... walkowanie tego tailwhipa... (nie powiem, ze film mnie nie nakrecil na jazde ;p)
jak to ktos powiedzial "fajny film bmx'owy"
zajebisty byl simmons
ale
TYLKO Burdon daje rade... TYLKO....
a film? fajne ujecia, fajne wsio...
ale mi sie znudzil gdzies w polowie, bez kitu, nie moglem wyrtzymac.... caly czas to samo i to samo i to samo... walkowanie tego tailwhipa... (nie powiem, ze film mnie nie nakrecil na jazde ;p)
jak to ktos powiedzial "fajny film bmx'owy"
zajebisty byl simmons
ale
TYLKO Burdon daje rade... TYLKO....
szczerze? Triki w tym filmie naprawde zasługuja na oklaski ale ogólny montarz jest strasznie monotonny... jak np. ROAM mogę oglądać 84674632749 razy i cały czas mi się podoba, to NWD7 nie był bym w stanie bez przerwy 2gi raz oglądnąć:(
spodziewałem się czegoś wiecej jeśli (podkreślam) chodzi o przysfajalność, bo tricki naprawde są kozackie :)
spodziewałem się czegoś wiecej jeśli (podkreślam) chodzi o przysfajalność, bo tricki naprawde są kozackie :)
pierwsze 20 min filmu wypassss ale pozniej powtarzaja sie akcje (backflipy z kombinacjami) ogolnie podobaly mi sie starsze produkcje dlatego ze bylo mozna popatrzec i na dh i fr jak i dirt a teraz to wsumie (oprocz paru urywkow) sam fr :/ poza tym ujecia krecone w podobnym krajobrazie wiec troszke sie nudza. Myslalem ze bedzie lepiej (ale wiadomo poziom megaa tylko wina rezysera) pozdro
-
- Kontakt:
Jeśli chodiz o tricki to co miby mają pokazywac jak nie najlepsze...nikt tam nie zrobi one handa z dropa bo będzie to wyczyn, jeśli już go dadzą to z jakiegos innego powodu. Film moze i TROSZECZKE się nudzi pod koniec, ale jeżeli wczoraj oglądając go wieczorem, juz po dobranocce nie przyspałem, to znaczy że jest git, a wstyd się przyznać, ale przysnąlem na Collective którego uważam także za film świetny :P Nie marudżcie bo ja chciałby przeżyć chociaż namiastke tego co Ci ludzie robią, czyli tego co jest pokazane w Nwd 7...
http://www.mininova.org/tor/486469
dla uzytkownikow torrentow - jakies 700Mb i dobra jakosc.
jak dla mnie super filmik
dla uzytkownikow torrentow - jakies 700Mb i dobra jakosc.
jak dla mnie super filmik
-
- Kontakt:
a mi sie jeszcze podobalo to, ze burdon jezdzi ostatni i ma fajne intro :)
czemu?
bo to jest jakby kulminacyja scena w filmie, te wiatraki itd., cos na co sie czeka przez caly film... w kazdym filmie powinno byc cos takiego, wlasnie na koncu, przez to film zostanie dorbze odebrany (takie swoiste zakonczenie ;p)
czemu?
bo to jest jakby kulminacyja scena w filmie, te wiatraki itd., cos na co sie czeka przez caly film... w kazdym filmie powinno byc cos takiego, wlasnie na koncu, przez to film zostanie dorbze odebrany (takie swoiste zakonczenie ;p)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: