Yeti 303 vs. Intense Socom
Człowieku nie możesz wymagać, żebyśmy Ci wszystko na tacy podali. Wydajesz kupę kasy i warto, żebyś się sam też trochę zaangażował. Nie jesteś w stanie sprawdzić sobie nawet średnicy mufy, która jest podana na stronie Treka.
Tak zauważyłem, na tym forum jest coś takiego, że jak ktoś szuka jakiegoś tańszego bajka i nie poszuka w necie dokładnie jakichś danych, to od razu wszyscy naskakują. Z kolei gdy ktoś składa high-endowy to wszystko się mu wybacza i służy z pomocą, nawet jak komuś się nie chce 2 minut poświęcić na poszukanie. Taka mała dygresja
Pozdr.
Tak zauważyłem, na tym forum jest coś takiego, że jak ktoś szuka jakiegoś tańszego bajka i nie poszuka w necie dokładnie jakichś danych, to od razu wszyscy naskakują. Z kolei gdy ktoś składa high-endowy to wszystko się mu wybacza i służy z pomocą, nawet jak komuś się nie chce 2 minut poświęcić na poszukanie. Taka mała dygresja

sergio94 Chłopak zadał pytanie jak wiele a miał prawdziwą burze (7 stron :O )
ale faktycznie...jak sam nie poczytasz to nigdy się nie dowiesz
Nawet Spaced się wszystkiego nauczył mimo że niektórzy myślą że jest z kawałków wszystkich ram na świecie xD ( Wybacz nie mogłem się powstrzymać...to ma mieć pozytywny przekaz )
Przyznasz że wydajesz kupe kasy i wiesz że potrzebujesz tego co ostatnio jest popularne a nie powiedziano o tym w tym temacie...czyli rowerka mini DH... bo chyba przy tej masie wielki nie jesteś?? może gdzieś o tym pisałeś ale w tych postach mogłem to pominąć.
Socom czy lekki trek będzie dobrym pomysłem
ale faktycznie...jak sam nie poczytasz to nigdy się nie dowiesz

Przyznasz że wydajesz kupe kasy i wiesz że potrzebujesz tego co ostatnio jest popularne a nie powiedziano o tym w tym temacie...czyli rowerka mini DH... bo chyba przy tej masie wielki nie jesteś?? może gdzieś o tym pisałeś ale w tych postach mogłem to pominąć.
Socom czy lekki trek będzie dobrym pomysłem

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6438250
Wszystko na sprzedaż
Wszystko na sprzedaż
Wlodek_DH to wystarczyło przeszukac to co cie interesuje i powiedziec nad czym sie zastanawiasz, a nie kazac ludziom szukac. Boze, troche inwencji.
Szukaj suportów FSA, Raceface, chris king, hope. Na bank unikaj truvativa.
sergio94 bo o rowerach drozszych zadziej jest mowa i jednak sa ciekawsze, kiedy tematy tanich były wałkowane 100tys razy. Nie ma co sie dziwic.
Szukaj suportów FSA, Raceface, chris king, hope. Na bank unikaj truvativa.
sergio94 bo o rowerach drozszych zadziej jest mowa i jednak sa ciekawsze, kiedy tematy tanich były wałkowane 100tys razy. Nie ma co sie dziwic.