Dobra' nie ważne. Pomińmy kwestie twojego życia prywatnego- to twoja sprawa czemu spędzasz wolny czas krytykując poczynania innych. I mało mnie to obchodzi.
Twój wniosek opierasz o bardzo ciekawą definicję kłamstwa... Kłamstwo chłopaku jest w momencie, kiedy masz świadomośc prawdy, a mówisz inaczej. A to były plany, które jak wiadomo często ulegają zmianom. Jak dają informację prasową, że koleś startuje w jakiś zawodach np. Formuły 1, a ten potem łamie nogę i nie startuje, to media w takiej sytuacji kłamały? Nie, bo miały inormacje, że miałl wystartowac.
Dobieraj lepiej słowa.
Jak to pisałem zimą, miałem dotacje i projekt unijny pod to podczepiony, to zostało przesunięte na następny sezon z powodów, których wam nie będę wyjaśniał. Ja już działam. Szukałem po drodze i ciągle szukam opcji na przyspieszenie tematu i tyle.
Do jednego błędu się przyznałem- zbyt ufnie podszedłem do tematu i nie potrzebnie dałem info- pojawiła się okazja w Onecie i skorzystałem.
"
( sam przyznasz z perspektywy czasu, że to co w onecie opublikowałeś to były bzdury i kłamstwa, mimo, że nieświadome ). Nikt Cię też o nic nie pomawia."
Troche błąd logiczny, bo pomawiasz mnie wers wyżej

)
Z żadnego z tamtych słów się nie wycofuje, nie były to bzdury i kłamstwa, co sam przyznasz, jak otworzę park. tylko jest opóźnienie. Klasyk.
Dalsze wnioski z naszej "krótkiej pogawędki" możesz zachowac dla siebie, lub publikowac tutaj. Znam twoje stanowisko, miło sie gadało, ale znowu zostawiam temat- nie kręcą mnie takie jałowe dyskusje.
Odezwę się, jak będę miał konkrety. Pozdr.