BENDER ZŁAMAŁ KREGOSŁUP !!??

MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Ja bede mial niedlugo Army do sprzedania, 2002 za 5999zl w stanie niezlym.

( Nie bede ********* jak kazdy , ze stan idealny, bo idealny to jest ze sklepu... )
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

flaming taa... moze frontflipa z dropa ktos by zrobil ? jak by cos takiego bylo, to bym sciagnal tylko po ot,z eby to zobaczyc (albo backflipa)
flaming
Kontakt:

Post autor: flaming »

lizzard king uwiez mi, ze bedzie moze nie w nwd 7 ale w innym filmiku... juz widziałem zapowiedz, zresztą gdzieś tu na forum jest. zapowiedz jakiegoś wypas filmu, ale nazwy nie pamiętam napewno nie nwd, kranked coś nowego jak znajde to dam ci link na priwa

Pozdro
-->> www.bbklub.podbeskidzie.pl <<--
lizzard king
Kontakt:

a czkeja chyba widzialem fronta z dropa :) i koles spadl na plecy??

jak tak to widzialem, byl tez tam podwojny backflip?
AlbiN
Kontakt:

Post autor: AlbiN »

flaming taa... moze frontflipa z dropa ktos by zrobil ? jak by cos takiego bylo, to bym sciagnal tylko po ot,z eby to zobaczyc (albo backflipa)
synu...
Flamingowi nie chodzi o flipa z tailwhipem z dropa(chyba :) no ale bez jaj ze chodzi ... )

. obejrzyj sobie Ride Guide MTB z relacją ze Slope styleu 2004 albo No more heroes jak chcesz zobaczyć Backflipa z tailwhipem na dircie... Basatoitia go męczy ale nie potrafi jeszcze idealnie ustać,ale z jego potencjałem na bank zobaczysz sobie to idealnie wylądowane na
Frontflipa zobaczysz oglądając Chainreaction 5 albo X games 2005 tyle że tutaj to bedzie na BmX :P
lizzard king
Kontakt:

a widzisz, bo mi tu chodzi o to na dropie :)
flaming
Kontakt:

Post autor: flaming »

lizzard king a to zwracam honor mi tu chodzi o zwykłego na dircie... a z dropa to... nawet bender nie zrobi:).... a co do frontflipa to widziałem na bmx z no handem :)....

Pozdro
-->> www.bbklub.podbeskidzie.pl <<--
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

flaming a czego to na BMX nie wyprawiają :D takie flare + tailwhip, albo barspin to tailwhip na rampie to stała część zawodów :D
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
ODPOWIEDZ