Jutrzenka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="Sven"]> emat-e : a ja na jutrzenke nie jezdze i mam "spokoj"
przeiceż oni tego właśnie chcą, zeby ludize na mtb nie przyjeżdzali na jutrznię
: /[/quote]
spokojnie... czlowieku... przeciez, jak uznam, ze sam street mnie nie satysfakcjonuje i ze na sk8 parku cos bede w stanie poprobowac to tam wpadne nawet jak bedzie 99% x-ow, a 1% na mtb...
przeiceż oni tego właśnie chcą, zeby ludize na mtb nie przyjeżdzali na jutrznię
: /[/quote]
spokojnie... czlowieku... przeciez, jak uznam, ze sam street mnie nie satysfakcjonuje i ze na sk8 parku cos bede w stanie poprobowac to tam wpadne nawet jak bedzie 99% x-ow, a 1% na mtb...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
-
- Kontakt:
ha nho wlasnie bo jajeżdze MTB i bmxa sobie kupie, to co wtedy bede??przechrzta??zdrajca czy może postępowiec??a może wygnaniec, skazany na samotną tułaczke do końca swych dni :( odrzucony przez społeczństwo Konrad Walenhotrod :) nie zrozumiany przez jednych i drugich (i 3=ich też)
czy ten topic nie am za dużo stron?? na pierwszej sie chyba wszystko wyjaśniło czyż nie??
czy ten topic nie am za dużo stron?? na pierwszej sie chyba wszystko wyjaśniło czyż nie??
Haro Nyquist...R24.....http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1874
-
- Kontakt:
hmm zauwazylem ze 24 calowe stritowki od 24 calowych bmxow roznia sie juz chyba tylko wysokoscia widelca wysokoscia kiery i lekko katami ramy - juz nawet paisty i korby mamy bmxowe :P i keiry z poprzeczka, mostka bmxowego tez uzywam
ale jestesmy nie fajni nasladujemy bmx... ajjj
ale jestesmy nie fajni nasladujemy bmx... ajjj
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
KOTOFCZAŃSKI I GRYFFIN JUTRO MAM ZAMIAR POJECHAĆ NA JUTRZENKE TROCHE POJEŹDZIĆ POKRĘCIĆ SIE W KÓŁKO PONAJEŻDZAĆ Z BOKU NA FUNBOX POPRÓBOWAĆ 360 NIE UMIEJĄC PRZESKOCZYC CAŁEGO FUNBOXU, ORAZ BEDE WSKAKIWAŁ NA WASZ KOCHANY QUATER PAJP NA MAUALA KTÓREGO TEŻ NIE UMIEM WIEC JEŚLI BYŚCIE MOGLI TO NIE PRZYJEŻDZAJCIE JUTRO BO BEDE WAS TYLKO NIEPOTRZEBNIE DENERWOWAŁ, UMÓWMY SIE ZE WY PRZYJEDZIECIE W SOBOTE ZGODA??????????????????????????????????????
-
- Kontakt: