no to Sega SuperoffoSegatiV pisze:nad zmianą tych wzorów na leprze.

Chodziło mi raczej o pozbycie się tych wzorków, a nie o pustą blachę bo tak też ewidentnie czegoś brakuje. Po prostu żeby zrobić z tym porządek i np. dać coś na wzór jak w Iron Horse.SegatiV pisze:SeraaX racja, miałem ramę w rękach, może te wzorki nie są cuowne, konstruktorzy też narzekali na nie, ale pusta "blacha" będzie jeszcze gorzej wyglądać, a z tego co wiem Bolek i Jonek pracują nad zmianą tych wzorów na leprze.
Hm, jeśli te "frezy" mają znaczenie tylko dla wyglądu to jak dla mnie lipa. To już lepiej dać coś takiego, jak zaproponował Nerwus (czyli gładkie, wgłębione) i do tego jakieś czaderskie nalepki a'la Empire AP-1, Evil Revolt, Yeti 303-R:SegatiV pisze:racja, miałem ramę w rękach, może te wzorki nie są cuowne, konstruktorzy też narzekali na nie, ale pusta "blacha" będzie jeszcze gorzej wyglądać, a z tego co wiem Bolek i Jonek pracują nad zmianą tych wzorów na lepsze.
Bo to JEST prototyp :P Chodzi mi konkretnie o naklejki z wzorkami "wklejone" we wklęsłe elementy ramy, jak np. haki (czytaj uważnie, a nie tylko oglądaj obrazki :P) - cała reszta faktycznie nie jest jakaś szałowa (choć IMO fajna, jak na tak prostą grafikę).JustMe pisze:To Yeti wygląda jak niedokończony projekt z nalepkami kupionymi na aukcji i przyklejonymi na chybił trafił
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość