wrocław
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No ja wale no stara kazala mi zbierac jutro jablka z ogrodu bo mrozy ida :/ Nie wiem jak zajade na to BSK ale postaram sie jak najszybciej.
Oczywiscie jak sobie cos zaplanuje to wszystko musi sie pojsc walic. I w dodatku oczywiscie nie zaliczylem egzama z fizy i znowu za tydzien musze isc. Kurwa no juz zygac mi sie chce jak ktos mowi slowo fizyka :/
Oczywiscie jak sobie cos zaplanuje to wszystko musi sie pojsc walic. I w dodatku oczywiscie nie zaliczylem egzama z fizy i znowu za tydzien musze isc. Kurwa no juz zygac mi sie chce jak ktos mowi slowo fizyka :/
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=421713
gg: 934712
gg: 934712
ja mam zajebista babke z fizyki(kuba z wrocka moze potwierdzic:D) a to wspolczuje tych jablek:) ale ja mam jescze gorzrej, jade tylko po to zeby sobie pokopac bo juz od 6 miesiecy nie mam sprzetu!! takze ja chyba jestem w gorszej sytuacji:)a co do bicia rekordu to jestem za:) bedzie przynajmniej polewka:) niech zobacza sile wrocka:)
-
- Kontakt:
Nie nie, my chodzimy do dwojki, mamy taka laske ze no sie nie da opisac, moze zdjecie od kogos skombinuje z klasy, w klasie informatycznej juz jest na tapecie. W pierwszy dzien sie ubrala w megaprzeswitujace biale spodnie a do tego biale stringi. No i ma 26 lat, chociaz na gdybym jej nie znal dalbym jej jakies 18 maksymalnie. I ladnie sie usmiecha i wogole fajna jest. Moze nawet wykoluje zdjecie (od Feltmana) jak siedzi z 2j przy ognisku i kazdy (ona tez) ma puszke browara w reku. A niech sprobuje komukolwiek nie postawic piatki na koniec...
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
Ja tez mam zajebistego fizyka i chodze do (EKH) LO. Zainteresowani wiedza :P Tez jestem w kalsie informatyvznej i mam II wychowawce, informatyka, tez mozna przy nim pic piwko i obalac flaszki:P I wychowawczyni tez jest fajna, jak na wycieczce znalazla pare puszek i banderolek na korytazu to tylko powiedziala, zeby nastepnym razem nie rzucac smieci :)
-
- Kontakt:
A jutro bede ok. 11 bo o 10 jest extrema http://62.233.164.158:8000/ - polecam, fajna muzyka, bo teksty (ojcow) prowadzacych sa... ze tak ladnie ujme to w slowa... no jednak niemoge, nie umialbym tego zrobic, poprostu niepotrafie i tyle, taki juz jestem i tyle, jak bym chcial, tak zmienic sie nie moge
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
-
- Kontakt: