qmpel z miasta kupił sobie stance kingpin :)))bo mu doradzilem zamiast juniora :))) przy okazji by przetestował :))) za tydzien bedzie juz na nim pomykac to wam powiem jak on sie sprawuje :))) bo on nie jest w cienie bity i rower ostro bedzie po dupsku obrywac :/ gosciu na mozo groove q i ramce trekingowej dropa 2m wali :/ z schodow pakuje na stalowej ramie z amorem na 1cal :/ ktory wogule nie dziala w dodatku tylna piasta ma luzy i kolo lata na boki i ma tylko przedni hampel... doslownie kamikaze, niczego sie nei boi...
z tym czarnym kolorkiem to tez niezla kicha, kiedys zeby miec czarne lagi trzeba bylo kupic sprzet z wyzszej polki i wydac powyzej 2tys, a teraz taki kolorek mozna miec w amorze za 250 zl
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
Ja gdybym mial kupowac stance'a jakiegos z tego co widze to bym poczekal nie wiem do kwietnia-czerwca, jezeli do tej pory nie wycofaja tych amortyzatorow ze sprzedazy to je poprawia.
[b]Virus[/b] no jak przetestuje Kingpina to daj info!
tylko nie rozumiem po co asysta powietrzna :/ preload, rebound, wszystko w jednej ladze (smarowniczki i tak zewnetrzne) i jest tanio i mocno..
poza tym Kingpin na sztywna kosztuje jakies 2200, a za te kase to przy farcie mozna starego Monstaha wyrwac..
ale i tak jestem ciekaw..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
ale monster i kingpin to zupelnie do czego innego, pozatym jak dla mnie monster jest do niczego, ale ja chyba za ta kase wziol juniora, przynajmniej lzejszy
monster do niczego? do 2k2 nie byl taki ciezki i 175mm idealnej pracy, i wytrzymalosc niesamowita..
od 2k3 faktycznie kotwica, bo 5,5kg wazy, ale jak ktos sie nie sciga to sie nie przejmuje (moj hardtail wazy 17kg :D )
a mi chodzi o klase cenowa.. to chyba monstah lepszy za te kase.. albo shiver, bo tez w tej cenie ozna wyrwac czasem..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
a czy jest sens w ogole teraz to reklamowac? jak mam dostac nowy egzemplarz z ta sama wada to wole poczekac i zareklamowac gdzies w maju, moze wtedy manitou wprowadzi poprawki?
miałem ten sam problem co kupic czy stance czy cos innego i zdecydowałem sie na Blacka Elite i naprawde jestem zajebiscie zadowolony no i jest lekki....