widze jakis bledzik oczywiscie moge sie mylic ale nie widze opcji zmieniania strefy czasowej a ostatnio dodany post zaraz po moim jest o 3.35 wiec cos jest nie tak
wlasnie edycje postow tez dodamy, szersze pole na text - da sie zrobic. pod firefoxem nie moglem przetestowac bo - nie wiem czemu - nie odpala mi sie gdy klikam. moze kto wi co nie tak?
No nareszcie! A juz myślałem, że się nie doczekam.
PLUS za oryginalność, jeszcze nei widziałem tak odbajerowanego php.
MINUS za wąskie pole textu, poszerzyć trza, nawet tak delikatnie, żeby nie było rażąco wąskie.
Co do avatarków to chyba rzeczywiście lepiej że ich nie ma, jeśli już tłum sie uprze to wprowadzić takie o rozmiarze mikro-mini.
Jest OK
mklll pisze:No nareszcie! A juz myślałem, że się nie doczekam.
PLUS za oryginalność, jeszcze nei widziałem tak odbajerowanego php.
MINUS za wąskie pole textu, poszerzyć trza, nawet tak delikatnie, żeby nie było rażąco wąskie.
Co do avatarków to chyba rzeczywiście lepiej że ich nie ma, jeśli już tłum sie uprze to wprowadzić takie o rozmiarze mikro-mini.
Jest OK
mocno odbajerowany??!! jak to mocno przerobiony phpbb..... :]]
nie, sorry, jestem na NIE! w ogóle nieporęczne, kupa niewykorzystanej przestrzeni, te takie śmiszne paseczki między postami a'la "roboty drogowe", czy jak, strasznie walą po oczach, męczące jak cholera. w ogóle, dziękuję i DOWIDZENIA.
1.usunac to po lewej
2.poszerzyc pole z postami
3.wprowadzic edycje postow
4.pod firefoxem dziala
5. zmienic kolor czcionki w cytacie na bardziej wyrazna
6.strasznie oczy bola od tego forum :/