spoko jaja są wiec fajny de best opcja co we dwóch do fontanny wbijaja, konkurs na dircie spoko i ten typ flatlandowy robi takiego fajnego jakby decade na ziemi- szacuken.
no jest...tak jak mówisz "LICHO". Ale co ja moge za to: jak zrobiłem profil na hopach to mnie zbluzgali "specjaliści" że "za bardzo do góry wybija" :D no i co zrobisz ;P Poza tym usypali hopy w odległości 2 kilometrów od siebie zamiast ładnie w rytmie tak żeby rynienki powstały..... :I życie panowie, życie.
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|
hahahah bajer najlepsze byla na sam koniec ten skok na to cos z blachy hahahahah a i reszta fajna film zrobiony z jajami a nie jak inne produkcje na sztywno aby tylko pokazac swoje umiejetnosci a takie szybko sie nudza.pozdro i tak trzymac
ja pierdole to jakie wy macie lacza ze wam leci 400 kb i wiecej.... <wow> cos mi sie wierzyc nie chce ze niektozy maja takie tranfery u mnie na sieci skladajacej sie z 20-30 osob leci do 190 kb/s i i tak sie ciesze jak tak leci... :]
Mi się podoba :) Najbardziej ubijanie hopy :D Ale mogliście to lepiej skompresować :P 11minut ponad 350mb - nie jest najlepiej, i to w takiej jakości :P Muska też fajna poza trzecim kawałkiem :)
http://thecitypuzzle.pl - gry miejskie dla aktywnych
a tak jako dwie ciekawostki mogę wam powiedzieć: po pierwsze moment w filmie - 9:30 - na srebrnym BMX to laska :) {hardcorowa cooo? :D} po drugie: ten film [z niewiadomych do teraz przyczyn] nawet nie został wyświetlony na tegorocznym "Festival Zajawka" ;(
roweru nie ma i nie bedzie... pogodzilem sie z tym. :|