[Piasta] Czy ktoś wie jakie piasty ma Josh Bender??????

Roteiro
Kontakt:

Post autor: Roteiro »

Sorry że napisałem co juz było ale nie wizdiałem 2 strony ;]
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

Wiesz...co do upadku to bym nie przesadzał..bo ludzi tu jest mnóstwo. I nie mówie, że czasem jednego i drugiego debila nie wypada zjechać...
Poza tym mimo wszystko da się tutaj pogadać i dowiedzieć wielu rzeczy, uzyskać pomoc...a przecież o to chodzi :]
KuMiK
Kontakt:

Post autor: KuMiK »

A co do części...to to lipa jest - pewnie nie raz koło mają na jeden skok... na filmie ładnie wygląda, a my nie widzimy że za kulisami zmieniają kółko :P albo w ogóle jakieś cześci robione na zamówienie a tylko naklejki np. Double Track czy jakiś Marzzochi 66
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Szczerze nie mierzylem, ale takiego jak tamten jeszcze nigdy nie polecialem.

Moze bedzie okazja na masie :D, ja sie tam nie boje ze sobie cos zrobie tzn. tego ze bedzie mnie bolec, czy tego ze cos rozjebie bo w koncu i tak kupie nowe. Nie lubie jednak przesadzac, to raz. Jak widze ze cos jest do dupy to z tego nie lece... po co przyspieszac zgon swojego baja. A po drugie nie nawidze tego okresu rehabilitacji, lazenia w gipsie i calego tego gowna, patrzenia z okna jak koledzy sobie jezdza. TO jest najgorsze for me. Dlatego staram sie skakac na tyle nisko zeby nic sobie nie zrobic ( powazniejszego ) , ale na tyle wysoko zeby sprawialo mi to duzo radosci.

Wogole mnie to ma sprawiac przyjemnosc i tyle. Jak kogos bawi jezdzenie armageddonem po ulicy to niech sobie jezdzi jezu.

Nie lubie tylko tych ktorzy jezdza po chodnikach a mowia ze skakali z 15m, ze sie 300 razy lamali ( dluzej by trwala rehabilitacja z tego co naopowiadali niz zyja )

Lol :D
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Cichowczyc
Kontakt:

Post autor: Cichowczyc »

MaxDamageDA --> To proszę zapodaj mi fotke tego armagedona (podejżewam, że nie jedną sesje miał) i się tak nie produkuj bo się przed nimi tłumaczysz jak w sądzie :] Pokój :]
Na początku Bóg stworzył niebo, ziemie i drut zebrowany C16, i widział że były dobre :D
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

") i się tak nie produkuj bo się przed nimi tłumaczysz jak w sądzie "

Nie tlumacze sie przed nimi tylko proboje IM cos wytlumaczyc. A to dwie rozne sprawy.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
da_weez
Kontakt:

Post autor: da_weez »

Max, zarzuć sprawę. Kto głupi się urodził, głupi umrze. A co do tematu piasty... czy to jest naprawdę wielki problem odpowiedzieć chłopakowi na pytanie jakie piasty ma Bender? Po co ataki, czyjeś wywody, że sra na Bendera i tym podobne, i od razu jechanie, kłótnie, za dużo kasy, bla bla bla. Temat, krótka odpowiedź i nara. Burdel tu i tyle. Cieszę się, że jestem na forum BA. A jak ktoś zaraz zaszura, że "jak Ci tak dobrze, to spier*** na BA" - zapraszam do wypowiedzi. Kretyn zawsze chce być na wierzchu. ŻENADA...
just gimme some weez
gimme some sunshine, one piece...
ODPOWIEDZ