RST HI 5 , opłaca sie, ??

wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

no ja mialem hi5 bez luzow ale to mialem farta z nim w zajebistym stanie byla dwa razy drozej sprzedalem :P...

pzdr 900
www.mm-foto.pl
myszek
Kontakt:

Post autor: myszek »

Oj kurwa wookie bo ty ciagle masz farta, juz mnie krew zalewa jak patrze na twojego baja i slysze historie i "fartach" z nim zwiazanych...az mnie polska zazdrosc chwyta :D:D:D
..... i tak Dragstar jest najlepszy!:D
ten koleś pode mną to ***** :D:D
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

myszek pisze:Oj ***** wookie bo ty ciagle masz farta, juz mnie krew zalewa jak patrze na twojego baja i slysze historie i "fartach" z nim zwiazanych...az mnie polska zazdrosc chwyta :D:D:D
..... i tak Dragstar jest najlepszy!:D
heh czyzby zazdrosc? :D
myszek
Kontakt:

Wcale ze nie-ee :P:P:P
myszek
Kontakt:

A co do samego zakupu.......hm... i w ten sposob nasz kolezka wyhujal wszystkich co wydaja po 450zl na duro/350 na Rst nowki i wierza ze to je dobre :D, a on za cene najbiedniejszej omegi ma 2 polke starego rst'ka ktory byl jest i bedzie zawsze sprawdzony :-)..
wookie85
Kontakt:

Post autor: wookie85 »

no mam glowe to interesow no co :D...tylko tak sie bika dorobilem

pzdr 900
www.mm-foto.pl
Koshal
Kontakt:

Post autor: Koshal »

ja ze swojej strony moge jedynie potwierdzic ze mam delte xl a nie hi5. jezdzilen swojego czasu na hi5 ponad pol roku i nie mialem mu nic do zarzucenia. delta o tyle lepsza ze przyjemniej pracuje, no ale wiadomo olej..
a jak ktos by szukal okazji to mam caly czas do sprzedania moja delte xl. jest konkretnie skatowana z zewnatrz poobdzierana itd, ale nie ma lozow, nic nei cieknie, pracuje tak jak trzeba i posluzy komus zapewne kolejne pare lat.. jak cos to kontakt na gg1446718, fotki amora w newsach na stronie http://koshal.prv.pl
DRAGSTA
Kontakt:

Post autor: DRAGSTA »

Witam , ponownie Ja, heh, a mianowicie, mam mały luz w moim Hi5, a pozatym rewelka, i mam pytanko , czy on bedzie w czyms przeszkadzał, i jeszcze jedmno , jak ktos posiada, bądz posiadł HI5 to niech napisze do czego słyzy lewe pokrętło i prawe, heh tzn. wiem ze to regulacja, ale czy tłumienia, napięćia wstępnego , blokady skoky , czy czegos tam , ?? a i czy jakos mozna ten luz zlikwidowac, zgóryt dzięki :)
jedzziem
jozekrj
Kontakt:

Post autor: jozekrj »

napiecia wstepnego
ODPOWIEDZ