Rama : STREET, DUAL, DS, URBAN
-
- Kontakt:
...no no........ciekawe.....dzięki....powoli wiem...
.....ale wiecie lipa jest !!!!!!!!.....no bo DM'y będą dopiero pomiędzy 20-30 maja chyba że macie jakies kontakty i wiecie gdzie będzie wcześniej......
...........
..czekam na opinie o ty w/w ramkach !!!!!!!
.....ale wiecie lipa jest !!!!!!!!.....no bo DM'y będą dopiero pomiędzy 20-30 maja chyba że macie jakies kontakty i wiecie gdzie będzie wcześniej......
...........
..czekam na opinie o ty w/w ramkach !!!!!!!
..Jak jest siła i wena do walki, to trzeba > czerpać maXimum zabawy... : ) .
jezdze na dziwce juz tydzien. i narazie sie trzyma, pieknie lata, wybacza bledy, ciezka w *** ale ma swietna geo (MI pasuje) i na dropy i na hopy i na street sie wybierzesz. bany na poczatku dzi(w)ko w ***, ale po przyzwyczajeniu robie wyzej niz na poincie. bardzo stabilny mimo 405 z tylu, fajnie sie jezdzi mimo malego amora (80mm) i pierdzielenie ze sie pakuje tutaj 130 w zwyz. Co prawda monster pasowal ladnie :) ogolnie jesli stal i waga Ci nei przeszkadza i chcesz miec w miare uniwersalna rame to bierz bitcha. 7anna.com.pl < tutaj masz. fotki w podpisie. narazie nie widzialem innej zlozonej :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
...do bitcha mnie nie ciągnie.........wole coś z :
- a-gang
- DM
- duncon
...ale oczywiście składajcie sowje propozyjce.....może coś mi podowiecie....i przekonacie
...ramka przypominam do 900 zł !!!!!!!!....i nie żeby był słoń na wadze !!!
....temat trwa....!!!!!!!!
- a-gang
- DM
- duncon
...ale oczywiście składajcie sowje propozyjce.....może coś mi podowiecie....i przekonacie
...ramka przypominam do 900 zł !!!!!!!!....i nie żeby był słoń na wadze !!!
....temat trwa....!!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Słuchaj makos, dziękuję za wszystko tym, którzy już napisali to co uznali za dobre !!! Wku**** cię to że pisze cos a nie co innego !!! Ale nie pisze tego na marne lecz dlatego żeby inni mieli szanse powiedzieć co nieco na dany temacik !!! Jak ludziska chcą gadać dalej to gadają a ten co już coś powiedział jak nie chce to nie pisze !!! Tak stawiam sprawe !!!!!!!
Dzięki ALL....
Dzięki ALL....
-
- Kontakt:
elo " Cszyvy "...nie uważam tego za stosowne !!!! Daję tylko propozyjcę do gadania i to nie jest jakiś wybór czy coś !! Bikerzy mają się wypowiadać jak chcą !!! Dla ciebie 100x lepsze jest to a dla kogoś innego tamto !!! Nikogo nie wyśmiewam za wybór !!! To są tylko przypuszczenia !!!!
Narka
Narka
-
- Kontakt:
..no dobra....duncon'a nie będe porównywał do twojej bryczki :D:D !!!!!!
...już chyba postanowiłem...:
- bitch :P:P
- DM 3.0
- STREETLEGAl
- A-GANG
....kolejność taka : 1) DM 3.0 , 2) STREETLEGAL i BITCH 3) A-GANG :P:P:P:P
..DZięki za wszystko nawet tym którym się moje wypowiadanie nie podobała ale mnie nawet to nie uraziło....forum właśnie po to jest !!!!
..nARKA !!!!!!
...już chyba postanowiłem...:
- bitch :P:P
- DM 3.0
- STREETLEGAl
- A-GANG
....kolejność taka : 1) DM 3.0 , 2) STREETLEGAL i BITCH 3) A-GANG :P:P:P:P
..DZięki za wszystko nawet tym którym się moje wypowiadanie nie podobała ale mnie nawet to nie uraziło....forum właśnie po to jest !!!!
..nARKA !!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mnie to pierdoli cyz ktos mnie opierdoli... i mam pytanko... Bo przerzucam się na CR-MO Destroyer'a i chciałem skrócić górną rurę bo chcę mieć króciutką ramę jak UMF :] I teaz sprawa bo kupiłem właśnie kółko na 26" na DX32 i czy sprzedać koło i kupić na 24" do tego skracając tylne widełki? Czy może zostawić koło i skrócić górną rurę??? Chodzi o Model JUMP a w przypadku ramy pod 24" to model Street ...
<(=Ride or die=)>
-
- Kontakt: