Wypadki samochodowe

Red Bull
Kontakt:

Post autor: Red Bull »

qrwa Grzesiu, wiesz, wspolczuje ci. idz do lekarza jakiegos. chlopaki (i dziewczyny) zycze awm zebyscie nigdy nie widzieli/nie zrobili czegos tak strasznego...
jo_jacek
Kontakt:

Post autor: jo_jacek »

heh.. nasza duma narodowa (maluch) to powinna mieć max gwiazdek bezpieczeństwa.. w końcu przy zdeżeniu czołowym strefa zgniotu wynosi tylko do połowy silnika.. :P
max dystans dzienny : 75km (2h57min)
max prędkość : 55km/h
MaG
Kontakt:

Post autor: MaG »

Mój starszy jezdzi TIRem już od dawna to jest poprostu super kierowca. Jak z nim gdzies jade to zawsze mu ufam, poprostu w kazdej sytuacji. Kiedyś wracal z podrozy do domu i doslownie z 500m od chaty koles malaczem zmienial pas na 3 pasmowej ulicy i nie zauwazyl prawie 40tonowego auta po prawej stronie. Gdyby nie to ze moj ojciec nie spanikowal i zamiast naciskac na hampel dodal gazu do maluszek skonczył by pod trzema kolami naczepy. A wtedy auto mojego starszego mialo zaladowane 25ton jakiegos ladunku. To mozna sobie wyobrazic co by bylo.

A byl tez kiedys niedaleko mojego domu bo na ul. Stachiewicza w Krk wypadek. Koles cos pod 70 lat wyjezdzal z podporzadkowanej i wyjechal pod rozbedzony z gorki autobus MPK. Autobusiasz chcial go ominac z lewej ale bylo zapozno. Zebral goscia za zderzak i wbil bo w drzewo. Koles zginal a ludzia z autobusu o dziwo nic a autobus podjezdzal po 2m wzniesienie strasznie strome i pozniej w drzewo.

Grzesiu wspolczucie!!!
Ride the lightning
Grzesiu
Kontakt:

Post autor: Grzesiu »

Ale nie moge sobie wytłumaczyć co ten koleś robił na AUTOSTRADZIE jadąc pod prąd z kad się on tam wzią jak tam wjechał i dlaczego to mnie najbardziej zastanawia
http://www.pinkbike.com/photo/935615/
TylerDurden
Kontakt:

Post autor: TylerDurden »

a ja widziałem jak jakiejś blondynce pomylił sie gaz z hamulcem i wyjabała poprzedzajacemu ją samochodowi w dupe:P tylko światła sie potłukły bez strat w ludziach:P
http://www.pinkbike.com/photo/1009540/
Zaalbar[PL]
Kontakt:

Post autor: Zaalbar[PL] »

jo_jacek pisze:heh.. nasza duma narodowa (maluch) to powinna mieć max gwiazdek bezpieczeństwa.. w końcu przy zdeżeniu czołowym strefa zgniotu wynosi tylko do połowy silnika.. :P
Maluch to tak jak Ferrari... I włoskie, i produkowane przez Fiata i także ma silnik z tyłu :D
Shut up, when I'm talking to you!
KOXX
Kontakt:

Post autor: KOXX »

Grzesiuwspółczuje Ci takich wrarzeń - ja po tym jak byłem świadkiem faceplanta kolegi się nie mogłem przez 2 dni do kupy pozbierać :/
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
ODPOWIEDZ