Wypadki samochodowe
Mój starszy jezdzi TIRem już od dawna to jest poprostu super kierowca. Jak z nim gdzies jade to zawsze mu ufam, poprostu w kazdej sytuacji. Kiedyś wracal z podrozy do domu i doslownie z 500m od chaty koles malaczem zmienial pas na 3 pasmowej ulicy i nie zauwazyl prawie 40tonowego auta po prawej stronie. Gdyby nie to ze moj ojciec nie spanikowal i zamiast naciskac na hampel dodal gazu do maluszek skonczył by pod trzema kolami naczepy. A wtedy auto mojego starszego mialo zaladowane 25ton jakiegos ladunku. To mozna sobie wyobrazic co by bylo.
A byl tez kiedys niedaleko mojego domu bo na ul. Stachiewicza w Krk wypadek. Koles cos pod 70 lat wyjezdzal z podporzadkowanej i wyjechal pod rozbedzony z gorki autobus MPK. Autobusiasz chcial go ominac z lewej ale bylo zapozno. Zebral goscia za zderzak i wbil bo w drzewo. Koles zginal a ludzia z autobusu o dziwo nic a autobus podjezdzal po 2m wzniesienie strasznie strome i pozniej w drzewo.
Grzesiu wspolczucie!!!
A byl tez kiedys niedaleko mojego domu bo na ul. Stachiewicza w Krk wypadek. Koles cos pod 70 lat wyjezdzal z podporzadkowanej i wyjechal pod rozbedzony z gorki autobus MPK. Autobusiasz chcial go ominac z lewej ale bylo zapozno. Zebral goscia za zderzak i wbil bo w drzewo. Koles zginal a ludzia z autobusu o dziwo nic a autobus podjezdzal po 2m wzniesienie strasznie strome i pozniej w drzewo.
Grzesiu wspolczucie!!!
Ride the lightning
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Maluch to tak jak Ferrari... I włoskie, i produkowane przez Fiata i także ma silnik z tyłu :Djo_jacek pisze:heh.. nasza duma narodowa (maluch) to powinna mieć max gwiazdek bezpieczeństwa.. w końcu przy zdeżeniu czołowym strefa zgniotu wynosi tylko do połowy silnika.. :P
Shut up, when I'm talking to you!