Nowości Marcocha na 2006!!
KURWA chciałem napisać że WY się kłuciliście że 66 się rozjebie itd.itp. a jakoś się na razie trzyma...i napisałem że pewnie teraz bedziecie (wy) gadać że to ******* i że niemożliwe...że blabla bla bla....
osobiście mam inne zdanie...uważam że jeżeli marcok wyprosukowął 66 i on działa i się nei sypie to cze,u niby manitou ma nie wyprosukowac jeszcze wiekszej wersji...w końcu technologia jest taka że neiweile osób wie jak naprawde robi się te amorki :)
peace
pZdR
osobiście mam inne zdanie...uważam że jeżeli marcok wyprosukowął 66 i on działa i się nei sypie to cze,u niby manitou ma nie wyprosukowac jeszcze wiekszej wersji...w końcu technologia jest taka że neiweile osób wie jak naprawde robi się te amorki :)
peace
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- moderator
- Kontakt:
nom...to fakt...ja jezdzilem tylko na sunturze duro ;]
nie mowie ze Pike to gowno..ale nie jest taki swietny jak to mowisz...z reszta nie mam sie co z Toba klocic bo i tak o swoim amorze nie powiesz zlego slowa...
a poza tym...ja mam Boxxera ktory ma calkiem inna charakterystyke...i najwyrazniej mam calkiem inny gust jesli chodzi o amory
nie mowie ze Pike to gowno..ale nie jest taki swietny jak to mowisz...z reszta nie mam sie co z Toba klocic bo i tak o swoim amorze nie powiesz zlego slowa...
a poza tym...ja mam Boxxera ktory ma calkiem inna charakterystyke...i najwyrazniej mam calkiem inny gust jesli chodzi o amory
Do Dirt/Street Manitou wprowadza Gold Label skok okolo 110MM bedzie, sztywna bardz normalna oska.za0_DR/FR pisze:A ja wam powiem że marcoch bije manitu na głowe pracą. A nowe manity na nic mi sie nie zdadzą bo po co mi w dirt/street 150-203mm skoku, tosz to kalectwo, stancy są ****** więc tesz obadają, o blacku nie wspominam, no chyba ze poprawia to moze zmienie zdanie o tej firmie, ale jak na razie jest na minusie.
http://tiny.pl/qw5f
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
gg: 2037660
szukać tego roweru! NAGRODA!
przeciez zamiast drugiej polki, wystarczy pogrubić golenie górne dwa razy i wtedy sztywność jest wieksza niz na dwupółce... inzynierowie tworzacy te amortyzatory napewno wiedzą co robią ... moim zdaniem to dobry pomysł szczegolnie ze sa one na 1,5cala i wystarczy 35mm golenie z grubszym przekrojem to bedzie to ladna masakra :] ...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=40069
3443576
3443576