INFORMACJA Dual-Krakow ...
SlaY ja mysle że kupił sobi erower bo tak jest fajnie i jak bedziemy tak na niego najeżdżać to w końcu przestanie jzdzić..:D:D:D
ale to jest po prostu śmieszny koleś on ma 16 lat i sami widzicie jak wygląda....a o reszcie to....nie cche mi się pisac :P:P:P:P
pozatym ja mam na ramie naklejke yyyy orka division wiec yyyyyyyanty nemero club tez się pewnie zmieści tylko mi się wycinac nei chce :D
btw. za co go cchesz napierdolić??
pZdR
ale to jest po prostu śmieszny koleś on ma 16 lat i sami widzicie jak wygląda....a o reszcie to....nie cche mi się pisac :P:P:P:P
pozatym ja mam na ramie naklejke yyyy orka division wiec yyyyyyyanty nemero club tez się pewnie zmieści tylko mi się wycinac nei chce :D
btw. za co go cchesz napierdolić??
pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
niechce mi się czytać przeczytlem tylko poczatek! :] kiedy uciekalem? :OSlaY pisze:no musze jak zwykle zjechac nemero
jak zwylke zgadzam sie z cycem co do tej ci.py nemero ;]
nemero chu.ju czemu ostatnio uciekles? ja cie chcialem najebac a tu chu.j :(no ale spoko dorwe cie innym razem.
ten twoj sponsor dc mnie rozpier.dala , co to wogole za team w ktorym kazdy ma 15lat hahaha kurw.a naprawde nie zazdroszcze waszym matkom , pozatym za co on chce was sponsorowac jak nawet nie mozecie w zawodach startowac pozatym nemero ty qrwa nie umiesz jezdzic i tu jest twoj jeden z wielu problemow
tak wogole jak sobie pomysle ze takie zjeby jak nemero zyja to mi sie smiac a zarazem plakac chce....ehhhh
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Chyba cię SlaY w szkole nienauczyli czytania z zrozumieniem :/ NIENAPISAŁEM ŻE OLO NIEUMIE JEŹDZIĆ TYLKO napisałem że nic niejeździ i dlatego go niechcieli w teamie... NIC NIEJEŹDZI to znaczy że NIEWIDUJEMY GO NA BIKE... I TRUDNO SIĘ Z NIM SKONTAKTOWAĆ A NIE ŻE NIEUMIE JEŹDZIĆ :/SlaY pisze:hahaha nemero i kto tu mowi o jezdzeniu , czlowieku ty wogole nie umiesz jezdzic a olo zrobil by Cie na rowerze jak chce , proponuje sie poscigac zobaczymy kto tu nie umie jezdzic
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Panowie, spokojnie, widze ze hormony itp daja o sobie znac, jednak powstrzymajcie sie od rekoczynow :)
Moja własna opinia - nie robic stron o sobie i nie chwalic sie swoimi fotami jezeli sie nic nie umie. Nawiazuje tutaj nie tylko do galerii ww. Panow Nemero i Enzo oraz ich teamu.
btw - Enzo, nie szpanuj tylko tym projektem ramy bo juz absolutnie wszyscy cie wysmieja, zrobila to juz pewnie ekipa z DC, ale oni cie nie znaja.
Moja własna opinia - nie robic stron o sobie i nie chwalic sie swoimi fotami jezeli sie nic nie umie. Nawiazuje tutaj nie tylko do galerii ww. Panow Nemero i Enzo oraz ich teamu.
btw - Enzo, nie szpanuj tylko tym projektem ramy bo juz absolutnie wszyscy cie wysmieja, zrobila to juz pewnie ekipa z DC, ale oni cie nie znaja.