INFORMACJA Dual-Krakow ...

KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

hehe SlaY widze ostro typka nie trawisz :-))
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

KFP nie tylko SlaY go nie lubi :) i ja jestem np. drugim przykładem....:P

ten koles po prostu miażdży system LOL
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
SlaY
Kontakt:

Post autor: SlaY »

no proste ze go nie lubie jakbys go zobaczyl to tez bys mial takie zdanie :)
olo moze zalozymy klub anty-nemero napewno duzo ludzi do nas dolaczy np cyc :]
olisko
Kontakt:

SlaY ja mysle że kupił sobi erower bo tak jest fajnie i jak bedziemy tak na niego najeżdżać to w końcu przestanie jzdzić..:D:D:D
ale to jest po prostu śmieszny koleś on ma 16 lat i sami widzicie jak wygląda....a o reszcie to....nie cche mi się pisac :P:P:P:P
pozatym ja mam na ramie naklejke yyyy orka division wiec yyyyyyyanty nemero club tez się pewnie zmieści tylko mi się wycinac nei chce :D
btw. za co go cchesz napierdolić??

pZdR
kenda K-rad 26 cali
SlaY
Kontakt:

za caloksztalt :D
Nemero
Kontakt:

Post autor: Nemero »

SlaY pisze:no musze jak zwykle zjechac nemero
jak zwylke zgadzam sie z cycem co do tej ci.py nemero ;]
nemero chu.ju czemu ostatnio uciekles? ja cie chcialem najebac a tu chu.j :(no ale spoko dorwe cie innym razem.
ten twoj sponsor dc mnie rozpier.dala , co to wogole za team w ktorym kazdy ma 15lat hahaha kurw.a naprawde nie zazdroszcze waszym matkom , pozatym za co on chce was sponsorowac jak nawet nie mozecie w zawodach startowac pozatym nemero ty qrwa nie umiesz jezdzic i tu jest twoj jeden z wielu problemow
tak wogole jak sobie pomysle ze takie zjeby jak nemero zyja to mi sie smiac a zarazem plakac chce....ehhhh
niechce mi się czytać przeczytlem tylko poczatek! :] kiedy uciekalem? :O
http://www.pinkbike.com/photo/1220348/
Nemero
Kontakt:

Olisko :] co gadasz zebym cie wypisal z teamu jak WYPISALIŚMY CIĘ jakieś 5 dni temu bo nikt cię niechcial bo nic niejeździłeś a teraz gadasz zebyśmy cię wypisali... :] jesteś wypisany od h.uj h.uj dawna :]
SlaY
Kontakt:

hahaha nemero i kto tu mowi o jezdzeniu , czlowieku ty wogole nie umiesz jezdzic a olo zrobil by Cie na rowerze jak chce , proponuje sie poscigac zobaczymy kto tu nie umie jezdzic
Nemero
Kontakt:

SlaY pisze:hahaha nemero i kto tu mowi o jezdzeniu , czlowieku ty wogole nie umiesz jezdzic a olo zrobil by Cie na rowerze jak chce , proponuje sie poscigac zobaczymy kto tu nie umie jezdzic
Chyba cię SlaY w szkole nienauczyli czytania z zrozumieniem :/ NIENAPISAŁEM ŻE OLO NIEUMIE JEŹDZIĆ TYLKO napisałem że nic niejeździ i dlatego go niechcieli w teamie... NIC NIEJEŹDZI to znaczy że NIEWIDUJEMY GO NA BIKE... I TRUDNO SIĘ Z NIM SKONTAKTOWAĆ A NIE ŻE NIEUMIE JEŹDZIĆ :/
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

Panowie, spokojnie, widze ze hormony itp daja o sobie znac, jednak powstrzymajcie sie od rekoczynow :)
Moja własna opinia - nie robic stron o sobie i nie chwalic sie swoimi fotami jezeli sie nic nie umie. Nawiazuje tutaj nie tylko do galerii ww. Panow Nemero i Enzo oraz ich teamu.

btw - Enzo, nie szpanuj tylko tym projektem ramy bo juz absolutnie wszyscy cie wysmieja, zrobila to juz pewnie ekipa z DC, ale oni cie nie znaja.
MadCow
Kontakt:

Post autor: MadCow »

jeszcze jedno

ABSOLUTNIE NIE RZUCAJ TEGO PROJEKTU NA PINKBIKE!!

ach ta kochana opcja edit...
gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

pojebani jestescie :D
SlaY
Kontakt:

Nemero no ale ja jakos ciebie tez niewiduje na trasie i co? pozatym co to za team ktory ma tylko swoja strone a nawet na zadnych zawodach nie byl <hahaha> a z reszta niewazne skonczmy ten temat
olisko
Kontakt:

lol fajnei weidziec...:pi w sumei dziekiz a wypisanei :p a to że mnei nei spotykasz nei znaczy że nei jezdze...:) pozatym pokoj z Tobą ;P:P i tak Cię nei lubei i mnei wkurwiasz no ale co tam :D:D

i koniec tematu....

pZdR
kenda K-rad 26 cali
ODPOWIEDZ