Kask do 500zł
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kurwa normalnie wysiadam przy tym :/ a ja jeżdże w bellu, i co wszystkie dzieciaki z osiedla bede tez belle kupować ? on tez jest tylko człowiekiem, i dla niego moze byc dobry jeden kask, dla drugiego inny. I ze on w nim jeździ, to juz kazdy nie musi przez to tez takiego samego kasku kupowac :/gonzo guma pisze:661 Launch kosztuje 520zł i to jest kask w ktorym jezdzi Cedric
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
-
- Kontakt:
to jest tak - kupiłem 661 full comp ( model '05 ) i jest niezły. jak jeżdże szybko to czuje jak powietrze wlatuje do kasku i daje troche wytchnienia.
Myślałem że bardziej się będę w nim pocił, także jest git :)
Jak z wytrzymałością, to wyjdzie w praktyce, bo jeszcze nie lądowałem w tym kasku ;]
Z opinii wiem, że Giro Mad Max jest zajebisty ( wygodny, b. ładny, wytrzymuje sporo ), ale jest w nim gorąco.
No to tyle z mojej wiedzy :) miłych zakupów.
P.S - zauważyłem, że każdy poleca swój kask :P:P hehe
Myślałem że bardziej się będę w nim pocił, także jest git :)
Jak z wytrzymałością, to wyjdzie w praktyce, bo jeszcze nie lądowałem w tym kasku ;]
Z opinii wiem, że Giro Mad Max jest zajebisty ( wygodny, b. ładny, wytrzymuje sporo ), ale jest w nim gorąco.
No to tyle z mojej wiedzy :) miłych zakupów.
P.S - zauważyłem, że każdy poleca swój kask :P:P hehe
Whoever Doesn't Ride for Love Or Fun Of It - Shouldn't
hmm... wiec sie chyba zdecyduje na bellistica lub mad maxa... a w ogole badyl to radze ci sprzedaj ten kask, bo ja wlasnie go mam i musze go sprzedac ! przy glebie szczeka wbila mi sie pod nosem i mialem takie rozciecie, ze zalozyli mi 8 szwow, rana jeszcze sie goi i prawdopodobnie bede mial konkretna blizne :/