Dętki w oplocie stalowym...
eeee a moze kup sobie takie coś, do uszczelniania - nie taki jak ktos tu pokazał ze wlewasz to do dętki cholerstow..
tylko takie co na prawie kazdej stacji jest - buteleczka 500ml z takim wentylem fajnym. Jak złapiesz snakea to uzywasz tego jak normnalnej pompki .. zakłądasz końcówke i pompujesz..
To naprawde działa, kiedys tego uzyłem :)
tylko takie co na prawie kazdej stacji jest - buteleczka 500ml z takim wentylem fajnym. Jak złapiesz snakea to uzywasz tego jak normnalnej pompki .. zakłądasz końcówke i pompujesz..
To naprawde działa, kiedys tego uzyłem :)
-
- Kontakt:
MaxDamageDA i co sprzedales armaedona ?!?!?!?!?!?!?! :)
mozesz podklejic scianki bczne opony dosatkowa detka ale nie uchroni cie to przed snakem bo i tak bedzie szczypac detke
a sprubuj moze z slikami do srodka wlozyc naprzyklad taka kenda flame po 35 zl zima to sie sprawdza ( w takim sesie ze opona z kolcami wlasnej roboty ni przebija detki)
mozesz podklejic scianki bczne opony dosatkowa detka ale nie uchroni cie to przed snakem bo i tak bedzie szczypac detke
a sprubuj moze z slikami do srodka wlozyc naprzyklad taka kenda flame po 35 zl zima to sie sprawdza ( w takim sesie ze opona z kolcami wlasnej roboty ni przebija detki)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=132498620
sprzedam stratos s8
sprzedam stratos s8
Buauaahhaa nie wiem jak Wy to robicie !!?? ja przez 8 miesiecy jezdziłem bez zadnego przebicia, las, stairgapy, krawezniki, dirt wszsytko na jednym komplecie duro 24"x3.0 i detkach jakie do nich dostałem do tego jeszcze pompuje cholernie mało, bo nie lubie miec duzo powietrza. Ylne koło razem z powietrzem sprzedalem , a przednie nadal stoi i czeka na nowy rower bez zadnego ubytku.
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl