Do Ludzi Siedzacych Tu Od Minimum Roku.
Powiem tak. Nie jeżdże wyczonowo zbyt długo. Dopiero mam zamiar złozyc sobie jakiś rower, ale interesuje się tym już dość długo. Pech chciał, ze wczesniej miałem całkiem dobry rower [do xc] który zawineli mi z piwnicy. Zaraz potem kupiłem kolejny i własnie wtedy zaczeło mnie to interesować. Dowiedziałem się, że moj rower zbytnio nie nadaje się do tego co chcę robić. Nawet bałem się prosić rodziców o nowy. [a miałem taką chęć już po 2 tyg]. Jeżdzę już na nim prawie 2 sezony, sporo się nauczyłem. Tata zobaczył, że to naprawdę mnie interesuje i dopiero teraz przystąpie do zlożenia czegoś.
Zmierzam do tego, ze przez ten cały czas denerwowali mnie goście którzy jezdzili na wypasionych rowerach, a właściwie nie widzialem nic w ich wykonaniu. Na rowerze jeżdzę razem z kolegą, nie umiemy jeszcze zbyt dużo i powiem szczerze, że krepujemy się podjechac do grupki na hopkach... Ostatnio jednak pewna sytuacja dodała nam pewności siebie. Zobaczyliśmy dwóch koelsiów na błyszczących rowerach, ubranych w fajne ochraniacze. Pewnie przejechali obok nas, dziwnie sie na mnie patrząc - mam siodełko najniżej jak sie da. Chwile pozniej zobaczylismy ich probujacych robic manuala/wheelie - kompletnie to im nie wychodzilo. Jaka mielismy satysfakcje pokazujac im jak to sie robi...
Zmierzam do tego, że najczęsciej umiejetnosci oceniane sa po sprzecie jaki sie posaida...
Pozdrawiam
Zmierzam do tego, ze przez ten cały czas denerwowali mnie goście którzy jezdzili na wypasionych rowerach, a właściwie nie widzialem nic w ich wykonaniu. Na rowerze jeżdzę razem z kolegą, nie umiemy jeszcze zbyt dużo i powiem szczerze, że krepujemy się podjechac do grupki na hopkach... Ostatnio jednak pewna sytuacja dodała nam pewności siebie. Zobaczyliśmy dwóch koelsiów na błyszczących rowerach, ubranych w fajne ochraniacze. Pewnie przejechali obok nas, dziwnie sie na mnie patrząc - mam siodełko najniżej jak sie da. Chwile pozniej zobaczylismy ich probujacych robic manuala/wheelie - kompletnie to im nie wychodzilo. Jaka mielismy satysfakcje pokazujac im jak to sie robi...
Zmierzam do tego, że najczęsciej umiejetnosci oceniane sa po sprzecie jaki sie posaida...
Pozdrawiam
Do not believe in miracles. Rely on them.
http://www.hcfr.pl/gallery/view_photo.p ... _Salega_33
i jezdze DH:P
ale jesli chodzi o lans to onm nigdy niemie tylko bdzie ewoluowaB to co dzisiaj bikerzy sie ucz pózniej beda umieli takie tricki lanserzy!
i jezdze DH:P
ale jesli chodzi o lans to onm nigdy niemie tylko bdzie ewoluowaB to co dzisiaj bikerzy sie ucz pózniej beda umieli takie tricki lanserzy!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
wisnia no tyle co taki jest po sesji z kamieni i ten racing to niejedziesz (po 2 racingu z desek) tylko zaraz po nim skrecasz lekko z prawo (ustawiony w dól trasy) i mozesz osiagnac super predkosc(ale na fullu, bo na HT niebezpiecznie) no i na dole zamiast przejazdu przez rzeczke to zrobili most(kladke) na szerokosc z 2 metry i z takich pali obok siebie zbitych i tam tez sie nadrabie predkoscia no i jeszcze w niektorych miejscach (z 2,3) poszerzyli trase i spoko;)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
-
- Kontakt:
A mnie tam inni nie interesuja...
Nie macie wlasnych problemow, ze gadacie o innych?
Nie wiem czemu niektorzy tak straasznie przykladaja wage do innych... Rob tak jak ty uwazasz ze jest fajnie, a innym daj zyc tak jak chca. Mysl sobie o nich co chcesz. I najlepiej nie gadaj o tym wszystkim dookola bo takiej osobie tez moze byc z tego powodu przykro...
Nie macie wlasnych problemow, ze gadacie o innych?
Nie wiem czemu niektorzy tak straasznie przykladaja wage do innych... Rob tak jak ty uwazasz ze jest fajnie, a innym daj zyc tak jak chca. Mysl sobie o nich co chcesz. I najlepiej nie gadaj o tym wszystkim dookola bo takiej osobie tez moze byc z tego powodu przykro...
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Glupie pisanie jaki lans wogole ja tu zadnego lansu nie widze prawda jest taka ze zadna dupa nie leci na rower ( na fure najwyzej ) i nikt na ulicy nie patrzy na to jaki masz rower, ja tam zadnych trickow po prostu wychode na rower raz na miesiac i tyle... lans na bajku to moze byc ale max w wieku 16 lat..
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
eghhhhhh no mnie tez czasem wkurczaja te tanie dualowe sprzety dragi point wkolko tego samo pelno jak mrowek i 60% bikerow smigajacych na nich to pozerzy wyjezdzajacy na najbardziej znane ulice tylko po to zeby pokazac jak to oni dobrze umieja wheelie etc. tak jest i bedzie...najwazniejsze ze samemu sie uwielbia smiganie i smiga sie dla sioebie nie pod publike :)
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-
- Kontakt:
Kurwa mac po co sie wkurwaiac jak ciul i patrzec na te wszystkie cipki,pozerow itp? MAM TO W DUPIE patrze na swoja jazde i jak ja sie zachowuje pierodli mnie ze koles ma rwoer za 123213 zl i **** umie mam to gleboko i jade dalej, a wy tylko narzekacie na pozerow zamiast wyjsc z domu z przed komputer i pojezdzic to pierodlicie ze deszcz pada a to goraco a to snieg, na fourm uczeszczam od 2 lat ale raczej czytam niz pisze bo sszkoda mi pisac do takich tlumow mlotkow jakie niekiedy spotykam tu....
wogle ten temat jest nie poczebny ale rozumiem jego autora(peace)
pozerzy sa i beda tak samo jak byla moda na rolki i deske jak ktos wyzej tu to wymienil
Gdyby kazdy tyle samo jedzil co niektore osoby przesiaduja tu to by byl jakis poziom w polsce a nie wiekszosc tzw "wierzacych ale nie praktykujacych"
Szacunek ma do osob co pomogom na forum, doradza a kazdy co da glupi kometaz pograzy jest dla mnie zerem i ceiciem
Idzcie pojedzic a nie szmacic sie
(sorry za wuglaryzymy i brak ortografi)
peace
wogle ten temat jest nie poczebny ale rozumiem jego autora(peace)
pozerzy sa i beda tak samo jak byla moda na rolki i deske jak ktos wyzej tu to wymienil
Gdyby kazdy tyle samo jedzil co niektore osoby przesiaduja tu to by byl jakis poziom w polsce a nie wiekszosc tzw "wierzacych ale nie praktykujacych"
Szacunek ma do osob co pomogom na forum, doradza a kazdy co da glupi kometaz pograzy jest dla mnie zerem i ceiciem
Idzcie pojedzic a nie szmacic sie
(sorry za wuglaryzymy i brak ortografi)
peace
www.TOTEMSHOP.pl
ja uważam, że sprzęt na początku nie jest zbyt ważny. to czy ktoś kupi draga/pointa na początek nie ma znaczenia, ważne jakie bedzie miał podejście do tego sportu .
jak kogoś stać na kupno droższego roweru, do nauki to też fajnie, bo wiadomo, że na lepszym sprzęcie wszytsko przychodzi łatwiej. czesto bywa tak, że jak widzimy kolesia na super rowerku, który nic nie potrafi, mówimy "szpaner, kupił rower żeby sie lansować..." itp. z czego to wynika?? chyba z zazdrości, bo każdy chciałby mieć dobry rower, a nie każdego stać. ale jeśli ktoś ma juz kasę to co? nie może jej wydać na rower, bo będzie pozerem??
ja niezabardzo oglądam się na innych i sam nie lubie ćwiczyć np. manuala gdy jest wokół dużo ludzi i wszyscy się gapią i komentują "widzieliście przejechał na jednym kole...." nie lubie czuć tego wzroku innych.. i nie znoszę, gdy ktoś mi gada "weź pojedź na jednym kole" ja pojmuję freeride w ten sposób, że jeżdże tak jak MI się podoba, nie robię niczego na co nie mam ochoty i nie skaczę z dużych hop, czy dropów tylko dlatego, że moi koledzy tak robią... w ten sposób nikt mnie do niczego nie zmusi, bo jeżdże dla siebie dla przyjemności, a nie dla innych, chyba na tym polega prawdziwa wolność...
wkurwia mnie "moda" na jazdę na rowerze, mnie ogólnie wkurwia "moda", ale takie zjawisko szybko przemija, więc mam nadzieję, że już niedługo nie będzie mody na rower tylko na coś innego i rowerzyści ekstremalni będą traktowani jako niemodni debile narażający swoje życie podczas hardkorowej jazdy, tylko dla przyjemnośći
jak kogoś stać na kupno droższego roweru, do nauki to też fajnie, bo wiadomo, że na lepszym sprzęcie wszytsko przychodzi łatwiej. czesto bywa tak, że jak widzimy kolesia na super rowerku, który nic nie potrafi, mówimy "szpaner, kupił rower żeby sie lansować..." itp. z czego to wynika?? chyba z zazdrości, bo każdy chciałby mieć dobry rower, a nie każdego stać. ale jeśli ktoś ma juz kasę to co? nie może jej wydać na rower, bo będzie pozerem??
ja niezabardzo oglądam się na innych i sam nie lubie ćwiczyć np. manuala gdy jest wokół dużo ludzi i wszyscy się gapią i komentują "widzieliście przejechał na jednym kole...." nie lubie czuć tego wzroku innych.. i nie znoszę, gdy ktoś mi gada "weź pojedź na jednym kole" ja pojmuję freeride w ten sposób, że jeżdże tak jak MI się podoba, nie robię niczego na co nie mam ochoty i nie skaczę z dużych hop, czy dropów tylko dlatego, że moi koledzy tak robią... w ten sposób nikt mnie do niczego nie zmusi, bo jeżdże dla siebie dla przyjemności, a nie dla innych, chyba na tym polega prawdziwa wolność...
wkurwia mnie "moda" na jazdę na rowerze, mnie ogólnie wkurwia "moda", ale takie zjawisko szybko przemija, więc mam nadzieję, że już niedługo nie będzie mody na rower tylko na coś innego i rowerzyści ekstremalni będą traktowani jako niemodni debile narażający swoje życie podczas hardkorowej jazdy, tylko dla przyjemnośći
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
<klap klap klap>
<klap klap klap>
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com