Podejrzliwa sprawa na allegro :/
-
- Kontakt:
Moim zdaniem kradziony rowerek... Sadze, ze to DOERO to nie przejezyczenie, ale niewiedza, podobnie amorek, przeciez koles musi podac jaki to jest a skoro nie wie to nie podal!!! Trzeba to do allegro dac :/ Cos tu smierdzi :/
http://www.pinkbike.com/photo/1101108/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
http://www.pinkbike.com/photo/971071/
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pytanie:
Witam
Jestem zainteresowany tym rowerkiem i mam kilka pytan
jaki tam jest damper
co ma "w srodku" amortyzator
co stalo sie z piasta
czy ta korba jest na isis
ile chcialbys za ten rower
Odpowiedź:
Amortyzator przod DNM MIRAGE symbol; MAO-140 A tyl DNM Raimon .Piaste uszkodzilem jezdzac po schodach .CENA ok.2500zzl
Witam
Jestem zainteresowany tym rowerkiem i mam kilka pytan
jaki tam jest damper
co ma "w srodku" amortyzator
co stalo sie z piasta
czy ta korba jest na isis
ile chcialbys za ten rower
Odpowiedź:
Amortyzator przod DNM MIRAGE symbol; MAO-140 A tyl DNM Raimon .Piaste uszkodzilem jezdzac po schodach .CENA ok.2500zzl
Pytałem o amortyzxator, przedni.. damper, ile koku itp oto co dostałem za odpowiedź:
"W rowerze nic niezmienialem nigdy niebyl spawany . Ile ma skoku sam niewiem Amortyzator przod DNM MIRAGE symbol MAO-140A. Mam goscia ktory daje mi poza aukcja 2600zl . Uzywalem go tylko w wolny czasie bo na codzien niemam go . Amortyzator tyl DNM Raimon . Czekam na oferte !!!!!!!!! Pozdrawiam "
I co o tym sądzić???
"W rowerze nic niezmienialem nigdy niebyl spawany . Ile ma skoku sam niewiem Amortyzator przod DNM MIRAGE symbol MAO-140A. Mam goscia ktory daje mi poza aukcja 2600zl . Uzywalem go tylko w wolny czasie bo na codzien niemam go . Amortyzator tyl DNM Raimon . Czekam na oferte !!!!!!!!! Pozdrawiam "
I co o tym sądzić???
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=605013
Pytanie o amortyzator i dumper oraz inne takie tam pierdoly a odp:
"Amortyzator przod DNM MIRAGE symbol MAO-140A tyl DNM Raimon sam niewiem ile skoku nieznam sie zabardzo ale mowili mi kolesie ze kosa . Cena poza aukcja gosc mi daje 2400zl . Czekam na oferte !!!!!!!! ROWEREK OGOLNIE JEST MASAKRA TYLKO ZE JUZ NIEMAM NA NIEGO CZASU !!!!!!!"
heh, nie odpowiedzial na wiekszosc moich pytan - ciekawe jest to ze ja dostalem najnizsza cene kup teraz :/ jakis ****** drech to musial wystawic
na aukcji napisal ze kiera to Giant a na fotce kiery widac NorthShore - heh
"Amortyzator przod DNM MIRAGE symbol MAO-140A tyl DNM Raimon sam niewiem ile skoku nieznam sie zabardzo ale mowili mi kolesie ze kosa . Cena poza aukcja gosc mi daje 2400zl . Czekam na oferte !!!!!!!! ROWEREK OGOLNIE JEST MASAKRA TYLKO ZE JUZ NIEMAM NA NIEGO CZASU !!!!!!!"
heh, nie odpowiedzial na wiekszosc moich pytan - ciekawe jest to ze ja dostalem najnizsza cene kup teraz :/ jakis ****** drech to musial wystawic
na aukcji napisal ze kiera to Giant a na fotce kiery widac NorthShore - heh
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
koleś jest z zielonej góry-tak napisał!!! kiedy pytałem się o odbiór osobisty to tak odpowiedział,
ale jest z niego agent, nie podał mi swojego nr tela tylko powioedział żebym ja dał mu swój-on zadzwoni...
chłopcy ja myślę że od razu na pały z nim albo zrobimy mu wizyte w chałpie, alke trza adres skołować-kór.wa jak mamy szansę dojeb.ać pasera/złodzieja to to zróbmy!!!
trza by się dogadać z ludzmi którzy wcześniej z nim robili interesy na aqllegro-na przykład z kolesiem od kołpaków-chodzi mi czy by nie udostępnili danych...
ale jest z niego agent, nie podał mi swojego nr tela tylko powioedział żebym ja dał mu swój-on zadzwoni...
chłopcy ja myślę że od razu na pały z nim albo zrobimy mu wizyte w chałpie, alke trza adres skołować-kór.wa jak mamy szansę dojeb.ać pasera/złodzieja to to zróbmy!!!
trza by się dogadać z ludzmi którzy wcześniej z nim robili interesy na aqllegro-na przykład z kolesiem od kołpaków-chodzi mi czy by nie udostępnili danych...
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
gg 5732171
mimmo może masz racje ale jednak allegro nic sobie z tym nie robi,wysłałem maila do nich 4dni temu... i gówno
ludzie z zielonej góry-nie znacie tego rowerka/kolesia/dziewczyny ??
mi ukradli rower w tamtym roku i dlatego bede robił szum
mimmo luzz
ludzie z zielonej góry-nie znacie tego rowerka/kolesia/dziewczyny ??
mi ukradli rower w tamtym roku i dlatego bede robił szum
mimmo luzz
kupie
gg 5732171
gg 5732171