DURO: pomocy! :D
PIRACTWO :D:D:D:D o we złodzieje :D:D:D
|:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Fakt, sprzedawałem poradnik na allergo :)
Sprzedałem tez prawa autorskie kolesiowi, który teraz dołacza to jako gratis do amora.
I za niedługo znowu wystawie go na allegro :)
ps. Moglibyscie jakos kur** delikatniej rozporawdzac na lewo ten poradnik a nie bezpośrednio na moich oczach :)
Xxsin - Duro ma tłumik - na dole w prawej goleni :)
NIe ocbinajcie elastomera bo on jest w tym amorze odpowiedzialny za "tłumienie dobicia" o ile wogole mozna to tak nazwac. Jezeli go utniesz lub wyjmiesz to poporstu wczesniej czy poźniej go dibijesz z pieknym metalicznym pogłosem.
Co do Duro za 799zł.. włąsnie na nim jeżdze od ponad miesiaca .. i działa lepiej jak niejeden DJ czy inny sherman. Naprawde działa niesamowice. Jedynym jego mankamentem jest to, ze da sie go dobic .. ale nie kombinowałem jeszcze z olejem. Pokombinuje jak wróce ze Szczyrku a za niedługo bedzie jego test na dh-zonie.
|:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
Fakt, sprzedawałem poradnik na allergo :)
Sprzedałem tez prawa autorskie kolesiowi, który teraz dołacza to jako gratis do amora.
I za niedługo znowu wystawie go na allegro :)
ps. Moglibyscie jakos kur** delikatniej rozporawdzac na lewo ten poradnik a nie bezpośrednio na moich oczach :)
Xxsin - Duro ma tłumik - na dole w prawej goleni :)
NIe ocbinajcie elastomera bo on jest w tym amorze odpowiedzialny za "tłumienie dobicia" o ile wogole mozna to tak nazwac. Jezeli go utniesz lub wyjmiesz to poporstu wczesniej czy poźniej go dibijesz z pieknym metalicznym pogłosem.
Co do Duro za 799zł.. włąsnie na nim jeżdze od ponad miesiaca .. i działa lepiej jak niejeden DJ czy inny sherman. Naprawde działa niesamowice. Jedynym jego mankamentem jest to, ze da sie go dobic .. ale nie kombinowałem jeszcze z olejem. Pokombinuje jak wróce ze Szczyrku a za niedługo bedzie jego test na dh-zonie.
patyklks@o2.pl przeslijcie tne poradnik..jestem bardzo ciekaw co i jak mozna zrobic z duro:D
[url=http://www.pinkbike.com/photo/922498/]Pinkbike[/url]
Jesli i mnie mogl by ktos wyslac taki poradnik to z gory dzieki bo w swoim duro wyjalem ta opaske na tlumiku i teraz za malo tlumi ale z opaska znow za mocno i moze z poradnika cos wykombinuje wiecej
bikerelvis@op.pl
bikerelvis@op.pl
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=244743
-
- Kontakt:
zarraz@wp.pl mi tez poslijcie ktos , bede bardzo wdzięczny :)
co do duracza to niektórzy dobrze mówią
peace ludzie
co do duracza to niektórzy dobrze mówią
peace ludzie
F*CK MTB ..
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A elastomeru nie obcinajcie i nie wyjmujcie bo tak zaczniecie dobijać, że strach. A poza tym lepiej zrobić taką uszczelkę z jakiegoś plastiku tylko z większym prześwitem, wtedy będzie tłumił, a nie będzie tak zmulał. Ja tak zrobiłem i jest git. Zawsze możesz powiększyć prześwit w tej uszczelce co jest. Stopniowo ją obcinając dojdziesz do poziomu, w którym nie będzie już zmulał, a nie będzie jeszcze za mocno "sprężynował".
pozdro 4 all
pozdro 4 all
Serwisuję repliki ASG. DOBRZE serwisuję ;-) .
GG:8899894
GG:8899894
-
- Kontakt: