TREXstar
-
- Kontakt:
DObra , po pierwsze Tomasz1990 z Prezes1990 to nie ta sama osoba, (znalezli sie inteligenci ) , po drugie dla sprostowania nie mowie ze wszytko sie da nadrobic technika i oczywiscie jak nie bede mial dobrego sprzetu to na trasach gdzie duzo bedzie zalezalo od sprzetu moze mi sie cos stac ale napisalem tak w odpowiedzi na tekst w ktorym koles napisal ze balby sie w ogole wsiadac na taki rower
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jezdzilem na tym "super wyczynowym rowerze" :D nei ma to jak lepszy markecik :D buehehehe :D ta przednia 2pólka chodzi chyba lepiej niz SHIVER DC buehehehhe :D nie no stary :D jak idzie tyle kasy w taki szit wsadzic :[ przeciez za to masz chociazby fireball'a :/ no chyba, ze wolisz full'e, no ale to za ta kase bedzie ciezko, to se mozesz ewentualnie ramke tylko kupic przy dobrej okazji :D
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=586281
ej kurwa....zmiażdzył mni ten temat..chyba go musze gdzies zostawići przecztać na trzeźwo..:D:D bo jak narazie nic nie rozumime tomasz to to samo co jakiś tam ktoś...co? :D wiem że to możliwe ale...
ps. sprzedaj to i kup coś urzywanego ale w miare niskije cenie...nie ma co inwestowac..a tak serio to trextsrat jest chujowyyyyyyyyyyyyy
ps. sprzedaj to i kup coś urzywanego ale w miare niskije cenie...nie ma co inwestowac..a tak serio to trextsrat jest chujowyyyyyyyyyyyyy
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
kenda K-rad 26 cali
-
- Kontakt:
trexstar to jedno wielkie gowno tam ine am zadnych stardow pod haumulce tarczowe kolesiowi do trexstara monowalem aquile i co??? nie pasuje roztaw otworow do tarczy jeden koles fula o nazwie trexstar zlamal w pol i sie czoper zrobil. A najbardziej mnie gniota te aerodynamiczne szprychy z jakiegos tworzywa jeden wkrecil przerzutke i i sie szprychy wyciagnely. A jeszcze ciekawsze sa napisy "cros cantry racing" i na wszystkim jest napis Mega włacznie z przezutka megarange
Tomasz1990 Ty słuchasz tylko to co byś chciał usłyszeć, aż się dziwię, że na tym forum tyle się zrobiło "marketowców". Twój rower prawie do niczego się nie nadaje, jedynie do freelasu ;) Wymienić w nim musisz: Ramę, amora, korby, tylne koło, mostek, kierę. Ale nie wiem czy wiesz, że te części będą droższe 3x od twojego hmmm "roweru" typu market. A i domyślam się, że w kasku nie jeździsz, bo masz tak dobrą technikę, że nie potrzebujesz <lol> Ale co tam..... Czego można wymagać od osoby jeżdżącej na cross country racing.
Miłych gleb Ci życzę i żeby Ci się rama pęknięta w pół nie wbiła do dupy
Miłych gleb Ci życzę i żeby Ci się rama pęknięta w pół nie wbiła do dupy
-
- Kontakt:
o ja pierdole... jak czytam takie wypociny to az mi sie przestaje chciec wchodzic na te wszystkie fora ;/ kurwa, jeden z drugim, albo ten sam na dwoch loginach, jeden ***, ale ma radoche "haha ziomy z dh-z dali sie wkrecic ale jestem zajebisty" ;/
nie noooo szkoda slow =/=/=/
jedno slowo - *********** klocic sie do piaskownicy
i masz "kolege" dupowlaza, zajebiscie :)
nie noooo szkoda slow =/=/=/
jedno slowo - *********** klocic sie do piaskownicy
i masz "kolege" dupowlaza, zajebiscie :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
Ludzie to jest polew nie z tej ziemi to co w mówicie. Nie że sobie z was robie jaja czy coś ale wy sami z siebie się napieprzacie. Aż żal cztery litery ściska z poważaniem Prezes.
ps. Piszcie dalej takie pierdoły bo przynajmniej mam polew z kumplami. Pozdrawiam wszystkich szpanerowych Riderów.
ps. Piszcie dalej takie pierdoły bo przynajmniej mam polew z kumplami. Pozdrawiam wszystkich szpanerowych Riderów.
http://
AAAAAAAAAHAHAHHAHA JAKI P O J E B A N Y temat, boże ludzie pogieło was. Człowieku jak ma sie makrkoesza to sie nie pyta co tu zmienic. Sprzedaj to w cholere, a za 1300 zł już bys coś złożył, albo chociaż mil na uzywaną rame np sekima albo a zonea. A tak po prostu wyrzuciłeś forse w błoto i teraz z jakims drugim bęcwałem sie tu mąrdzycie/ no litości...
-
- Kontakt: