JAKI SKLEP INTERNETOWY BYŚCIE MI POLECIL
czlowieku znam net bike niewiele tam bralem, ale watpie by bez twojej decyzji zmienili ci piaste, najezdzacie na sklepy ale i tak w nich kupujecie, ludzka sprawa jest bladzic glupcow rzecza trwac w bledzie, jak nei potraficie dostac czegos u siebie szukacie na necie, napiszcie cos o waszych sklepach stacjonarnych tak dobrze zaopatrzonych i z mila i fajna obsluga, jak widac a tym roku obrodzilo nowych sklepow, moze ktorys by zalozyl swoj sklep i podzialal troche, moze wtedy i na nim byscie pouzywali
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
www.cześci do wigry rometów i sporzywczych.com.de.pl
-
- Kontakt:
mk bike lub www.skleprowerowy.com a odradzam netbike!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=599984 CAŁY ROWER NA CZĘŚCIgg:1116631
a moim zdaiem
NETBIKE
to jakas dziwna instytucja
1. koles zamowil pitbulla
(potem do tego korbe stylu rpm, double tracka, jakies pierdolki-gripy itp)
2.czekal niemal 3 mce
3. przyszla paczka, o ktorej krabol zapewnial ze jest wszystko jak mialo byc
4. w paczece nie zgadzala sie KORBA- jakis accent zamiast czegos podobnego do rpm, mammuth zamiast dt (buahahahahah, ladna pomyleczka) a hak dostal zamiast do pitbulla to do lf lub undergrounda... pelna profeska sprzedawcy. pit malowany na specjalne zamowienie xwa ( nie tam gdzei mila byc , nie ten napis co mial byc....................................., jak mozna przeinaczyc slowa az tak ? )
I TU UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZERO
ZADNEGO
NIE MA !!!!!
DOWODU ZAKUPU
GWARANCJA NIEWYPISANA
dla mnie amatorszczyzna pierwszego rzedu.
prowadzisz sklep ? buahahahahhahahaha
DO PIASKOWNICY BABKI STAWIAC
5. krabol, kiedy kolega do niego zadzwonil i zaczal opierdalac, wprawdzie bardzo grzecznie: pytania w stylu CO TO MA BYC!? TEGO NIE ZAMAWIALEM ! krabol rzekl ' nie bedziemy rozmiawiac takim tonem' i odlozyl sluchawke.............. kumpel wzial moj telefon, krabol odebral z takim zdziwieniem w glosie jakby zywego jesusa zobaczyl.. i krabol mowi ze przesylka jest dokladnie zgodna z zamowieniem.... i ze sie na gadu dogadali ( o dziwo tego nie ma w archiwum kolesia sprzed ostatniego roku)
minal kolejny miesiac koleszka dopiero dostal czesci.........
A TO :
"cos jest nie tak z kolkiem?
kocham ludzi co nie maja pojecia o kolach a udaja skarbnice wiedzy, pewnie nie wiesz o tych szprychach nic,"
jest najpiekniejsze, opierdolic klienta ktory ma jakies zastrzezenia do towaru ktory dostal
(ktos mogl dostac piaste deore zamiast winzipa w netbiku bez nawet przeprosin, proste)
zeby nie bylo to nie antyreklama tylko garsc suchych faktow.
NETBIKE
to jakas dziwna instytucja
1. koles zamowil pitbulla
(potem do tego korbe stylu rpm, double tracka, jakies pierdolki-gripy itp)
2.czekal niemal 3 mce
3. przyszla paczka, o ktorej krabol zapewnial ze jest wszystko jak mialo byc
4. w paczece nie zgadzala sie KORBA- jakis accent zamiast czegos podobnego do rpm, mammuth zamiast dt (buahahahahah, ladna pomyleczka) a hak dostal zamiast do pitbulla to do lf lub undergrounda... pelna profeska sprzedawcy. pit malowany na specjalne zamowienie xwa ( nie tam gdzei mila byc , nie ten napis co mial byc....................................., jak mozna przeinaczyc slowa az tak ? )
I TU UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZERO
ZADNEGO
NIE MA !!!!!
DOWODU ZAKUPU
GWARANCJA NIEWYPISANA
dla mnie amatorszczyzna pierwszego rzedu.
prowadzisz sklep ? buahahahahhahahaha
DO PIASKOWNICY BABKI STAWIAC
5. krabol, kiedy kolega do niego zadzwonil i zaczal opierdalac, wprawdzie bardzo grzecznie: pytania w stylu CO TO MA BYC!? TEGO NIE ZAMAWIALEM ! krabol rzekl ' nie bedziemy rozmiawiac takim tonem' i odlozyl sluchawke.............. kumpel wzial moj telefon, krabol odebral z takim zdziwieniem w glosie jakby zywego jesusa zobaczyl.. i krabol mowi ze przesylka jest dokladnie zgodna z zamowieniem.... i ze sie na gadu dogadali ( o dziwo tego nie ma w archiwum kolesia sprzed ostatniego roku)
minal kolejny miesiac koleszka dopiero dostal czesci.........
A TO :
"cos jest nie tak z kolkiem?
kocham ludzi co nie maja pojecia o kolach a udaja skarbnice wiedzy, pewnie nie wiesz o tych szprychach nic,"
jest najpiekniejsze, opierdolic klienta ktory ma jakies zastrzezenia do towaru ktory dostal
(ktos mogl dostac piaste deore zamiast winzipa w netbiku bez nawet przeprosin, proste)
zeby nie bylo to nie antyreklama tylko garsc suchych faktow.
xport to jest antyreklama :|
"mammuth zamiast dt" to chyba lekko jestes niedoinformowany :]
"pewnie nie wiesz o tych szprychach nic" wazne ze ty wiesz wszystko
"hak dostal zamiast do pitbulla to do lf lub undergrounda" jakoś nic o tym nie wiem, ciekawe czemu
"hak dostal zamiast do pitbulla to do lf lub undergrounda" jakoś nic o tym nie wiem, ciekawe czemu
nowy sklep internetowy
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
www.netbike.pl
dopiero sie budujemy :)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Krabol oj krabol
no jakos o haku nic nie wiesz, bo zadzwonil prosto do dc zeby nie meczys sie z toba kolejne x miesiecy, i **** ze ty nie wiesz, wazne ze ja wiem
i nie jestem NIEDOINFORMOWANY bo to z mojego telefonu punio do ciebie dzwonil jak nie raczyles odebrac kiedy dzwonil ze swojego...........................................
a 'pewnie nie wiesz o szprychach nic" powiedziales TY ................ (N/C)krabol pisze:xport to jest antyreklama :|
no jakos o haku nic nie wiesz, bo zadzwonil prosto do dc zeby nie meczys sie z toba kolejne x miesiecy, i **** ze ty nie wiesz, wazne ze ja wiem
i nie jestem NIEDOINFORMOWANY bo to z mojego telefonu punio do ciebie dzwonil jak nie raczyles odebrac kiedy dzwonil ze swojego...........................................