Bachory na smycz!!!!!!!

Shepard
Kontakt:

Post autor: Shepard »

A i jest w stanie idealnym nie liczac sladow opon :)
www.43ride.com
FutureBreeze
Kontakt:

;]

Post autor: FutureBreeze »

Ja wiem co zrobimy nastepnym razem z ta swoja hoopka ;] wkopiemy druty kolczaste w piasek , jak dzieciak bedzie chcial wejsc i rozwalic to sie wpierdoli w drut kolczasty :D chociaz to moze i glupi pomysl....
.
.
.
.
.
.
.
.
Bo jak sie zacznie rzucac to sie jeszcze bardziej rozwali ;]
Live To Ride, Ride To Live
dandipl
Kontakt:

Post autor: dandipl »

A ja bym tam podlaczyl 10000V jak ktos na nia wejdzie to #*#@*#&(@&#* :D pieczen z ... czegokolwiek :D
A jak rowerkiem to guma nie przewodzi pradu i latac mozna :D
Bike - 2 wheels, 1 passion :-) ---===FAN KRANK RACING===---
hi men
Kontakt:

Post autor: hi men »

he he dobre z tym prądem :P
Rozi
Kontakt:

Post autor: Rozi »

gorzej jak glebniesz.... wteyd juz cie ten prąd telepnie..i to ostro :)
LoBoS
Kontakt:

Post autor: LoBoS »

Ja przygod z hopami i bachorami to niemialem, ale na skateparku rozpedzam sie na funboxa a tu jakis gnuj tam stoji. Ja chamuje(a ze mam miekkie opony to okrutnie piszcza), a jego matka drze morde zebym jej dziecka niestraszyl wrrrrrrr
:)
dandipl
Kontakt:

to lepiej nie glebnac ... no ale najlepszym sie zdaza ... w tedy to nie wiem ... moze wylaczac prad jak sie przyjezdza na miesjcowe :D?
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Ja miałem fajna sytuacje:

Jezdze w skejt parku wiadomo tam mase młodych tonych hołków (ok 10-11 lat) z mamusiami. Jezdze sobie ten tego jakies myki lekkie cos a ze tam mamy taka mała skocznie no to ja cyk a tu zaraz po ladowaniu jakis gnojek mi pod koła na desce wjezdza ja po heblach ale i tak na niego najechałem...

Teraz to załuje ze hamowałem matka mi taki cyrk zrobiła ze ludzie na ulicy sie zatrzymywali zeby popatrzec kto sie tak drze...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
emat-e
Kontakt:

Post autor: emat-e »

ja nie wiem czy tu wszyscy nie potrafia odpowiednio zareagowac? nie mogles czlowieku sam naskoczyc na ta matke...? moze powinien wyjsc poradnik - dla bike jumperow co nie potrafia sobie radzic z przechodniami;]
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
dandipl
Kontakt:

Ja bardzo lubie takie nadpobudliwe matki z dziecmi, kierowcow, starsze panie i panow wracajacych z kosciola albo pyskujacych dresiarzy ... normalnie w tedy jestem w rzywiole jak moge z takim pojechac jak z gownem a czasami zrownac z ziemia ... i like it :-D
Stasio
Kontakt:

Post autor: Stasio »

Ludzie sa zawodowi :D Mozna sie z nimi fajnie podroczyc. Oni nerwowo wydzieraja sie i wogole, a ty spokojnie, teksty w stylu:
-Dziendobry
-Czy moglaby pani sformuowac problem, bo nie za bardzo wiem czemu chce Pani dzwonic na policje?
-Przepraszam, ale czy moglaby pani nie przeklinac w mojej obecnosci??(to uwielbiam)
-i takie tam inne :)

A co do dzieci, to ostatni patrze a jakis dzieciak wywala palete, ktora trzymala wyskok, poczym wchodzi na wybiie i zaczyna skakac. N oto oczywiscie maly opierz dla niego, a gosciu wyskakuje mi z tekstem, ze myslal ze to ladowisko UFO O_o
:D :D
chrosciel
Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
Kontakt:

Post autor: chrosciel »

Dzisaj było dobre...Mamy taki zjazd ostry w parku z wyskokiem, no wiec skacze i potem mało miejsca na wychamowanie wiec trzeba koło zablokowac i kto ma sliki ten wie jak piszcza okrutnie:P i staneła baba z dzieckiem prosto na mojej drodze...Oczywiscie nie wychamowałem i wjechałem przednim kołem babie miedzy nogi:DDD nic jej sie nie stało nawet sie nie wywaliła bo to juz prawie predkosci nie miałem a ten gowniarz mnie piesciami po nogach (bo dotad siegał:P) leje i mowi: CZY TY MŁODY ZDURNIAŁES MOJA MAMUNIA MOGŁA RAKA ALBO CZEGOS DOSTAC!!!!

A ja poprostu w smiech, a baba ze 2 minuty jeszcze w miejscu stała bo była tak oszołomiona tym co sie stało:DDD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
Szczurek
Kontakt:

Post autor: Szczurek »

Niestety taka jest polska... U nas zrobilismy sobie pierwsze hopy, póki co jeszcze żyją, ale przeżyły amputacje zostało tylko tułów i głowa:) z dirta wyciągneli 25 opon, wybicia zostały zmutowane przez pseudo mx-owców na wsk-ach. Mimo iż teren jest na totalnym odludziu... Przenieslismy sie do pobliskiego lasu i zrobiliśmy traske z jedną dużą hopą... Nie minął tydzień... hopa rozje.... mimo iż była powzmacniana grubymi balami z pobliskich drzew, a na deskach z jakiś mebli powypisywane teksty.. Mozna sie domysleć jakie... postanowiliśmy że już nie zrobimy nic jak nam rozwalili te pierwsze, ale zrobiliśmy i znowu... Teraz robimy za kumpla domem wielkiego dirta z rozpędem z dużej drewnianej rampy, tego już nie rozwalą:]
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
wd40
Kontakt:

Post autor: wd40 »

Cos dzisiaj slyszalem, ze "dziadek" (sorry wiem, ze to nieuprzejme, ale nie znam nazwiska, a chyba wiadomo o kogo chodzi jak tak napisze) Skakal z papy i rozwalil sie, polamal reke i chyba biodro i spedzi 6 tyg. w szpitalu, bo jakies dziecko wlazlo mu na ladowanie. CZY KTOS BYL PRZY TYM WYPADKU??
ODPOWIEDZ