ALLEGRO - dziwna sprawa
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
powiem tak . wkurzylbym sie zdeka bo nie akceptuje takich aukcji ze sobie ktos napisal cene . po to sa opcje i oplaty i regulamin zeby tak to dzialalo. szkoda ze nie udalo ci sie wycofac aukcji bo to juz bardziej przechodzi i potem sie mozna dogadac . ale z tymi textami na GG ten typas ostro przegina ... normalnie osmieszyl sie na maxa . bym palnal ignora i do wora...
-
- Kontakt:
jak jest niepełnoletni to nie może załozyć konta na allegro:D spoko uda sie choć troszkę dupy dałeś, ja mam iną syt.;/ kupiłem amorka nowego od KAMIS2 i jest uszkodzony a on zamiast oddać kase twierdzi że może jedynie odesłać na gwarę, lub wymienić na nowy... wedłóg mnie to powinien oddac kase co nie?? jak mówicie??wookie85 pisze:ja bym spr. ile lat ma , jak nie pelnoletni , telefon do rodzicow
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
-
- Kontakt:
Ja tez mialem tak, tylko raz na szczescie. Tak wyszlo, ze nie mialem dostepu do konta i poszly kolka za 150zl warte z 350.
Nio i koles tez mnie straszyl i meczyl i fogle byl cyrk, w koncu jednak postawilem na swoim , a potem nawet sobie pohandlowalismy i do dzis jest ok ;]
Nio i koles tez mnie straszyl i meczyl i fogle byl cyrk, w koncu jednak postawilem na swoim , a potem nawet sobie pohandlowalismy i do dzis jest ok ;]
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
-
- Kontakt:
jak jest niepełnoletni to nie może załozyć konta na allegro:DPawianBiker pisze:wookie85 pisze:ja bym spr. ile lat ma , jak nie pelnoletni , telefon do rodzicow
mozna zalozyc , wystarczy byc zameldowanym bo oni bodaj to spr. , chyba ze juz cos zmienili , ale jak konto jest na rodzica a on nie wiem ze synek odwala takei numery to tez warto zadzwonic
ja nie raz spotkalem sie z tym ze konto bylo na nieletnia osoba z pelna aktywacja , czasem te osoby mialpy po 10 lat :/ to jest kurwa przegiecie
www.mm-foto.pl
-
- Kontakt: