pike vs fox 36

Sulring
Kontakt:

Post autor: Sulring »

What to do no to mial pecha. Ale zawsze jezeli slyszy sie o tym ze ktos cos chce to jest: Moj kolega zlamal jak upadl z kraweznika na przejsciu. W rzeczywistosci koles wypiuerdolil w znak i pekla korona a taki to twoj kumpel ze powiedziales mu 3 razy w zyciu czesc(:> What to do a to co inur mowi nie jest gowno warte. Bo koles sie pyta o RS i Foxa a marcochi, zreszta kazdy ma marcoka obecnie panuje moda na marcoki jak nie masz bombera nie ma lansu. A RS sa 2 razy lepsze o tego gowna waszego.
Ssij pento
Eee...
Kontakt:

Post autor: Eee... »

What to do ********** FARMAZONY, jakie ku rwa marcoki, marcoki to tylko 2 polki, ten fox jest przesliczy, perfekcja wykonania, jest to jedyny amor, ktory moge uznac fajniejszym od shermana. pike troche za delikatny jest jak dla mnie. wole zeby mi regulator jebnol niz rurka sterowa:)
com_bayn
Kontakt:

Post autor: com_bayn »

Chrabał z siara juz gadalem

Mikel ale cena 66 2006 jest z deka duza

xXBIKEXx do morphiny
Inur
Kontakt:

Post autor: Inur »

What to do: dlatego wole widelec ktory jest wytrzymaly a nie chodzi, niz taki ktory chodzi a lamie jak zapalka. na zatartym widelcu da sie jezdzic, na zlamanym juz nie. a co do odpowiedzi to jak wszyscy - moge tylko przypuszczac wiec wole nie wprowadzac autora tematu w blad; bo ladnych widelcow ktore wygladaja na zajebiste, a sa gowniane, na rynku jest wiele... np. wiekszosc bomberow...
www.trialshop.pl
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Jeździłem chwilke na Vanilli R i prace ma zajefajną, ładnie się ugina, precyzyjnie chodzi i nie ma bujania.
com_bayn
Kontakt:

Post autor: com_bayn »

moze jeszcze ktos cos napisze??
Satyr
Kontakt:

Post autor: Satyr »

tak inurm, masz racej marcoki lamia sie jak zapalki, pozdro 666 ziomal
ODPOWIEDZ