PJF - nowa odsłona stronki :D

Wojtazx15
Kontakt:

Post autor: Wojtazx15 »

zazdrość ma wielkie oczy jak przed chwilą powiedział ktoś znajomy :D zawsze dopatrzy się błędów, oczywiście nie mówie, że tu ich brak
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

A mi o to że Wojtek mi mówił że po mnie się spodziewał jakigoś komentarza dlatego się pytam czy ta normalka to taka oczywistość dla Ciebie bo mnie nie znasz, a jak chcesz coś wiedzieć zapytaj mnie albo Poga jesli nie chcesz wprost.

A co do strony ja już Wojtkowi wszystko na ten temat powiedziałem.
_Maras_
Kontakt:

Post autor: _Maras_ »

Dobra ziomal, przesadziłem :-). Sorry, zwracam honor :-). Zostańmy ziomami :-).
PS. Inur odpowiesz mi w końcu?
www.PJFR.pl
PawianBiker
Kontakt:

Post autor: PawianBiker »

dziwni jesteście, fajnie że sie chłopak rozwija, że dobrze jeździ a wy go chceciezdołować wyżywającsie najego stronce i dojebywa.c siedo każdego tekstu.. przestancie, lepiej idźcie na rower... koniec...
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale

http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
pogo
Kontakt:

Post autor: pogo »

zacznijmy od tego iz jak przestanie ten wasz caly 'team' mowic ziom itp. teksty, to moze w koncu bedzie mozna sie dogadac z niektorymi osobami(bo na reszte to juz za pozno).
Pozatym co wy sie tak czepiacie zazdrosci?(glownie wojtus) wiele osb zazdrosci sprzetu czy umiejetnosci.. i czy to jest zle? zaloze sie ze wojtus tez zazdrosci sprzetu powiedzmy Watsonowi(Dave Watson) czy umiejetnosci Darrenowi Berreclothowi.. Wiec po co sie burzycie o takie blachostki..
Odnosnie jednej wypowiedzi 'Majsturbatora'.. To jest oczywiste ze wiele jest bikerow nie tylko w Polsce ale i na swiecie ktorzy sa lepsi od naszych 'ulubiencos dzieci' czy jak kto woli 'bandy dartmorkow' , moze ci lepsi bikerzy nie potrzebuja, lub nie chca miec sponsora traktuja to jako typowe hobby, z kolei inni chca miec sponsora i chca cos zdobyc w tej dziedzinie sportu, to zalezy tylko od bikera..
Pozatym kazdy wie(kto jest wtajemniczony) ze tak naprawde typowe PJF nie istnieje.. Wojtku G. powstawiaj w koncu w foty tygodnia jakies nieswoje zdjecia, wydluz czas projekcji filmu tak aby ci mlodzi tez pokazali ze cos umieja albo po prostu wypier... osoby ktore w calym filmie maja jedna czy dwie sceny!
I jedno pytanie.. Czy to prawda iz sam piszesz Newsy do stronki?
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=92127
pogo
Kontakt:

Post autor: pogo »

A odnosnie stronki zapomnialem dopisac..
Bardzo ladna oprawa graficzna.. szczegolnie w dziale squad
Dobra robota!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=92127
_Maras_
Kontakt:

pogo pisze:zacznijmy od tego iz jak przestanie ten wasz caly 'team' mowic ziom itp. teksty, to moze w koncu bedzie mozna sie dogadac z niektorymi osobami(bo na reszte to juz za pozno).
Twierdzisz, że ze mną nie da się dogadać?
www.PJFR.pl
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

he, "wojna" bikerów z jednego miasta ? :)
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
> Zielony <
Kontakt:

Post autor: > Zielony < »

Slucham se muzy i takie slowa przyszly mi do glowy...

Oni Boja Sie Nas, bo Wrescie Nadszedl Na Czas
Znienawidz Jeszcze Bardziej, Albo Zacznij Nas Szanowac ;)

Widzialem ze tak bedzie... Bez komentarza
Lubie przeszkody,ktore nie byly budowane z mysla o jezdzie na rowerze
STREET to tylko BMX
ktoś
Kontakt:

Post autor: ktoś »

Tera jest lepsza;)
http://www.biketeambo.fora.pl/
Paul
Kontakt:

pogo pisze:
lol ziąą..
Wojtazx15
Kontakt:

lolz :D dzięki Pogo za wypowiedź :> foto tygodnia będzie wybierane przez kilka osób, lecz teraz i tak ja go nie wybrałem :) zresztą to nieistotne :) hmm w PJF było pokazane co kto robi, jak ktoś chce mieć ujęcia do od razu niech wali do mnie a ja kręce - stale to powtarzam....
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

teraz robimy inny projekt :) ale myslę że nakrece tak jak chciałem film z wszytskimi innymi bikerami bezemnie i Zielonego, żeby inni mogli się wykazać, także dajcie czadu :D
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Wojtazx15
Kontakt:

a co do innych bikerów to napewno są wymiatacze, staram się od wszystkich uczuć, lecz słychać o nich jednak, jak ktoś dobrze śmiga to cięzko się ukryć
www.NS-bikes.com
www.PJFR.pl
Paul
Kontakt:

nc
_Maras_
Kontakt:

Paul, wszyscy Ci dziękujemy za dwa ostatnie posty. Wniosły one bardzo dużo wartościowych informacji do omawianego tematu. Dajesz bardzo dobry przykład jako „moderator” tego forum. Takie konkretne i wartościowe posty. Oby tak dalej <ok.>.
Jeszcze raz dzięki i pozdrawiam.
www.PJFR.pl
PiCiA_reda
Kontakt:

Post autor: PiCiA_reda »

_Maras_ pisze:Paul, wszyscy Ci dziękujemy za dwa ostatnie posty
heh.. jak wszyscy to wszyscy :P dziękuję !
KapKama Odzyskuje każdy dług i nie ma chu** we wsi !

Mroz_FR
Majsturbator
Kontakt:

Post autor: Majsturbator »

Wojtazx15niestety byli to twoi kumple z teamu nawet z toba gadałem<jupi>(prawie sie spuscilem) i te pare zdan utwierdzilo mnie w przekonaniu iz jestes strasznei prozny i ogarnela cie pycha twoi przyjaciele potwierdzili moje zadnie:Di jezlei pisze ze to twoje ziomy to nie podwazaj mojego zdania tylko po to zeby oczyscic sie na forum z zzarzutow co do twojej osoby! co do zazdrosci- nie zazdroszcze poprostu denerwuje mnei to na maxa ze lolek co jes bladym leszczem nie dosc ze ma flo to jeszcze sprzedaje sie ns'owi mam nadzieje ze skonczysz jak partyka i bedziesz skakal przez jogurty:P:P:P:P:P:P
śmierc pozerom i komercji
_Maras_
Kontakt:

Proponuję zakończyć ten temat ...
Wszyscy już powiedzieli co sądzą o stronie.
Odpowiedź Pana Majsturbatora pozostawiam bez komentarza ...
www.PJFR.pl
Zablokowany