Podgórze Kraków Freeriders-trailer

gal anonim
Kontakt:

Post autor: gal anonim »

sudi niestety ten w fullu to Tadzio. Czasem z nim jezdze :P. Ja jestem tam przed nim na shredzie :]
A na skalkach to ja jezdze czesto, bo mam niedaleko. Dual lub skalki :D

Pzdr!
Action
Kontakt:

Post autor: Action »

a ja roweru nie mam... RST=shit pękł na bosterze
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Gal Anonim - Heh film niezbyt jakością szczyci, więc nie widze tam tego shreda nazbyt :) Ale mam 2 pytanka- O jakim dualu Mówisz :>, a konkretnie w której to okolicy -znawcą nie jestem miejscówek jeszcze dużym :]- nie chodzi Ci przypadkiem o Lasek Wolski ? a drugie pytanko - gdzie w krk znajde jakies przyzwoite miejsce do nauki latania-aby móc się bardziej rozwijać- czyli coś jak skałki (no bo w sumie jeszcze na wieksze chopy nie ma sie co porywac na moim poziomie chyba :)-na wszystko przyjdzie pora-wkoncu kazdy od czegos zaczynal ) , aczkolwiek z bezpieczniejszymi doublami - te na skalkach sa nazbyt wcisniete w drzewa (ucze sie skakac na doublach -pojedyncze i table hopy juz przerabialem i sobie radze calkiem niezle puki co ) i łatwo sie porysować o coś lub nie ma pola do ucieczki (no może to śmieszne, ale mysle ze na jezdzacego na prawdziwej ramie i uczacego sie dopiero miesiac kolesia moze to być istotne) -milo by bylo jakby owa miejscówa miała jeszcze jakieś bandy i jakieś dropiki 1-2m- dirty tez mile widziane :] -pojedyncze chopki o roznym stopniu trudnosci tez (no i tez nie upchane na ścisk -ta chopka na skałkach co jest pierwsza po wszystkich doublach , jest np. poprowadzona po krawedz sciezki i trzeba uwazac co by nie zahaczyc matki natury) ... Znasz takie miejsce :> Wiem, ze w Parku Bednarskiego bylo kiedyyyś coś fajnego , bo obecnie zostało licho... -3 mikro chopki (nawet na 3 kołowych rowerkach male dzieci je skocza), 2 dropy (no w sumie jeden, bo jeden jest kompletnie bez rozpedu i z niezbyt ladawaniem ,bo za 2 m jest chopka idealnie walnieta miedzy drzewami (mamuniu... jakby sie ktos nie wyrobil ]:-> albo jakby ktos mial kiere 720mm ) widzialem tam moze 1-2 dirty - i to tyle z przygotowanych rzeczy.. no bo jakby szukac na dziko darów natury no to kilka jeszcze rzeczy tam znajdzie - kilka dropów, jakiś dirt i może z 2 chopki ...) A wiec pytam- jest w krk jakies miejsce dla poczatkujacych/srednio zaawansowanych co by poduczyc sie i pocwiczyc technike ( no jak juz sie lata -nienajgorzej- to czas zabrac sie za jakies tricki, bo samo skakanie to ino nudne :) ) - Tylko nie wyjezdac mi tu z Laskiem Wolskim :) bo to dla mnie wtedy jest spoora wyprawa- ostatnio bylem 1,5 tyg. temu (egzekwo pierwszy raz na tej wlasciwej trasie -zawsze jechalem w druga strone po dojezdzie do zoo...) i dla mnie to jest wyprawa z dojazdem dosyc dluga-wiec szukam czagos blizej ruczaju/cegielnianego -borek fałęcki (swoją droga tam jest jedna miejscówka, w sumie nawet nie zla, bo bardzo blisko (ode mnie oczywiscie) , wszystko spokojnie mozna przelecieć (ja kelly'sem quartzem tam śmigałem i sie uczyłem 3 miechu temu) , ale cholernie zaniedbana -wszystko sie sypie -banda jest w miare ok, ale trzeba podsypac, bo sie wali (ostatnio troche ja podsypywalem z Fixxerem, bo nie szło przejechać całej -przy koncu byla uwalona-, potem jest mały doubel -lądowanie trza poprawić -ostatnio tez tam troche przy niej grzebalismy i scinalismy konar nad nia, bo o mały włos lecąc nie straciłem głowy-) później jest stolik (uwaga -pułapka -lecieć jak doubla !!! niestety złodzieje są kuriozalni i wykoapli dół na środku stolika i przykryli to galeziami ,folią i zasypali piachem folie -bylem przekonany ze to stolik i po ladowaniu zaliczylem 3 fikolki, bo przednie koło wpadło mi w dziure- zreszta za ladowaniem tez wykopali dołek -obecnie go zasypalismy- sie wycwanili..) potem jest jakiś większy doubel (coś jak na skałkach) ale niesamowicie zaniedbany -nie ma co ryzykowac, bo sam wjazd grozi zawaleniem -bardzo sie rozsypuje (trza przy nim popracowac) i dalej chyba jeszcze chyba 1 stolik i jeszcze jeden doubel (takze zaniedbane...)

Dobra bo żem walnął mega ot :] licze na odp. na posta , bo naprawde, skałki i park bednarskiego stają sie nudne, a bulwary wislane niebezpieczne (coraz czesciej chadzaja Panowie w niebieskich czapeczkach), a Lasek Wolski to tylko okazyjnie (zreszta to trasa dh, ale idzie posmigac -szczególnie bandy ) ...

Pozdrawiam!

sudi
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
sudi
Kontakt:

Post autor: sudi »

Action - Współczuje, sam męczyłem sie 6 miechów z rst gilą sl -choć po tuningu działała pięknie- mam na to szereg świadków :]... No ale Looknij na to z lepszej strony -pęknięty rst= wkrótce nowa zabawka :]

Pozdro!

sudi
WWW.WFSPORT.PL
http://tiny.pl/bcjf - rowery na 2009...
Xxsin
moderator
Kontakt:

Post autor: Xxsin »

Jedź na wilcze doły i dual wszystko w obrębie kopca kościuszki.... A i nie wiem gdzie w Parku bednarskiego masz jakieś zbudowane dirty :]
gal anonim
Kontakt:

Post autor: gal anonim »

Jak mowiXxsin jedz na wilcze doly i dual (sikornik) kolo kopca kosciuszki
Na AWFie tez jest dobrze, masz tam double, dropy... Ale dual jest nalepszy, wszystko tam jest double, dirty, stolik, 2 dropy, step up, muldy, banda, miejsce do 180 (ostatnio wreszcie udalo mi sie pelna 180 zrobic :D)
ODPOWIEDZ