kondzik16 Nie badz załamany... wiem ze kazdy chce w dzisiajszych czasach cos sprzedać:D:D:D Poza tym Pike nie ma złej pracy ale marzocchi i tak bedzie lepsze... adamos Z1 Wedge działa bardzo przyjemnie zgadam sie z Toba.
PozdROWER
xXBIKEXxja wcale nie jstem zalamany! i nie chwale rs daltego ze chche go sprzedac tylko dlatego ze robi dobre widelce. pewnie wielu wlascicieli rs tez uzywa go nie zgodnie z przeznaczeniem i jakos wiecej wytzrymuja niz te wasze extra marcoczci
n oto powiem tak: ja mialem identyczny dylemat jak ty i wybralem z.1 fr3 moich 2 kumpli maja te rs i sa super i fr3 tez jest super tylko ze pike jest za miekki a fr3 nigdy jeszcze nie dobilem nawet na dosc sporych dropach i w dodatku ma pompowanie. Wiekszosc osob mowi ze marcok z.1 fr3 to gowno walsnie nei prawda bo fajny amor polecam i rs tez jest super. Jesli skaczesz duzo na dirtach ip. to bierz marcoka ale rs te spoko jest ;)
jeszcze dodam ze rs to taka fajna zabawka duzo regulacji i bardoz dobre zakresy regulacji ale z gwarancja njak go polamiesz to zbyt ci tego nie uznaja a fr3 pisza ze do freeridu i w instrukcji pisze ze do umiarkowanych skokow freeridu i dropow ;) polecam...
ja mam pike... jestem z niego bardzo zadowolony.. miałem już ppare marzoccków i też niesą złe ale pike można wyrególowac pod siebie, jest lekki, np jeśłi jesteś w górach dajesz 140 najmiększy skok i napierdniczasz a jeśłi jesteś na torze do 4x dajesz 95mm włanczasz kompresje i też jest super !! PIKE PIKE PIKE
Dzisiaj qmplowi odesłali FR3. Napisali, że już jest dobrze, ale co było, nie napisali. Sprawdzamy jak chodzi..... dalej to samo O_o
Nie ma tłumienia... Szczerze mówiąc, to Santour XCP chodzi o wiele lepiej, płynniej.
Co on ma z tym zrobić?
Rozebrać go i zobaczyć co jest?
lord_adi Moze trafił mu sie jakis kiepski egzemplarz?! Nie wiem. Jeździłem na tym i chodzi tak jak moj były Drop Off II do ktorego nie mogłem sie przyczepić.
adamos pisze:xXBIKEXxw pelni sie zgadzam!!!!!!!! i tak wedlog mnie najlepszy jest z1wedge:P:P:P:P:P bo go mam:):):) ale co do Pike to racja ze nie liczy sie tylko waga ale praca i serwis tez sie bardzo licza
pozdrawiam!!!
Taaa...Z1 Wedge rulezz :D sie ma i sie wie. Zajebka amorek. Nie wiem co on tam w środku ma (wali mnie to) ale jak dla mnie działa bez zarzutu :D ale coś czuje, że niedługo nadejdzie czas na zmiane (coś o mniejszym skoku i z powietrzem), bo jeżdże głownie street. Amorek jest malo uniewersalny (ale czego chcieć za 950zł ) pozdro
Sulring - kolejny 12 latek z DURO który sie zna najlepiej chodź pewnie nie mial nic porządnego w rękach (marcocha)
radze ci sie nie wypowiadac jeśli masz takie bzdury wypisywac.. ;/
my movies --> http://johnyproductions.pinkbike.com/channel/Johny-Productions/