no filmik bardzo fajny, widac ze robiony na wesoło. Umiejętnosci tez macie duze. Montaz może nie jest najlepszą stroną filmiku, ale i tak ogląda go sie przyjemnie.
dwa skarby razem http://img105.imageshack.us/my.php?image=dsc00032qu9.jpg
a jesli chodzi o montaz..to wybaczcie...pojechalem do kolegi do krakowa, mielismy to wszyscy razme montowac i mialo byc tak super..mielsimy na to jedna noc...i jakos skonczylo sie na tym ze wszyscy sie trohe podpilimy...wiecm moze temy na wesolo...:D...nastepny bedzie na trzezwo...z lepszymi ujeciami..i z lepszymi trikami, zreszta to pierwszy nasz film, wiec musimu sie jeszcze wiele naucyc, np. nie krecic jak sie wczesnie jejzdzilo i ma sie zadyszke..bo cala kamera sie trzesie itp...
a który to tam jest mistrzem polski w trialu czy coś takiego czy był :D bo jak byłem u was 2 lata temu w maju to gadałem z jednym w sklepie rowerowym :D i skakałem nawet na jego rowerze :P ale miał zjebane chamulce bo na odwrót :D
hehehe to napewno Jagi ten Zygmunt D, nie wiem czy byl jakims mistrzem chyba jeszcze dawno temu to bylo jak mial 20' a nie na guralu skakal, cos tam zdobyl...ale nie wiem co to bylo:D
ehh ten Jagi Jagi....
a ten szymon ot od nie dawna skacze..na pocztku roku nie byl wstanie wskoczyc na 30 cm murek na tylnie kolo...a teraz to czasem bym powiedzial ze wymiata:D wkazydm badz razie robi duuzy progres
wiem widziałem ale pytam się czy dalej jezdzi z założonymi odwrotnie hamulcami ze ma po prawej przód a po lewej tył :P i pozdrów go powiedz mu ze 2 lata temu i tkaie tam pierdoły które napisałem wczesniej :D
dalej tak jezdzi...od kad pamietam tak jezdzil...ale np. w angli seryjne rowery maja tak montowane chamulce...bo tam sie jezdzi lewa strone, zreszta jakos sie tak zklada ze duuuzo trialowcó ma na odwrót chamulce
to jest porypane ;/ ale chyba tak normalnie powinno być bo patrząc we wszystkich motocyklach jest tak że po prawej masz przedni więc i w rowerach tak powinno być ............
i jaki z tego morał?? ŻE WSZYSCY JESTEŚMY INNI i lewi :P