potrzebuje was bikerzy !! :D

lookashek
Kontakt:

Post autor: lookashek »

Raw Signej ty to nie jestes damian przypadkiem? :P
http://www.pinkbike.com/photo/751689/ << mój czołg
Raw Sign
Kontakt:

Post autor: Raw Sign »

TAK :D :P
http://www.pinkbike.com/photo/404131/
bardzo stara fota :]
bärt
Kontakt:

Post autor: bärt »

lol, tez mi sie pare razy zdazylo dostac tego typu wiadomosci na gg. nie wiem, co sie z ludzmi dzieje, wszyscy jakos tak wrogo nastawieni do innych ^^. Ale takich nie trzeba wyzywac, czy klac, trzeba im kulturalnie zwracac uwage na ich glupote i prostote, to ich najbardziej wkurza. mozna sie nieraz posmiac.
pan_saper71
Kontakt:

Post autor: pan_saper71 »

kapkamadokladnie u nas sprawy sie samemu rozwiazuje...no chyba ze ewidentnie wiesz ze koles ma pzrewage toznaczy jest duzo starszy silniejszy itd..to bierzesz wtedy kolege(tylko nie zadna ciote co spierdoli)
bärtdokladnie masz tutaj racje,najbardziej wqurwia ludzi jak ich olewasz lub smiejesz im sie prosto w twarz.

..ja bym sie nie pzrejmowal tym cieciem...hehe ile razy slyszalem ze jakis pedal mial mnie pobic i co i *** czekam jzu 2 lata i ni widu ni slychu az zaczynam sie bac nie o siebie tylko o tego debila ze mzoe cos mu sie stalo mzoe pod auto wpadl albo jakis ***...a moze zapomnial...ojej szkoda:/

hehe nie am co dygac.pozatym troszke neir ozumiem jak to jzu ktos napisal po co dawac taki temat...w ten sposob pokazujesz ze sie bojisz...na tym forum siedzi cala polska...my raczej ci nie pomozemy...a jak sie pojisz to powiedz starszemu bratu kolegom a jak ich nie amsz to powiedz tacie...i koniec
pozdrowionko
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
ODPOWIEDZ