BENDER ZŁAMAŁ KREGOSŁUP !!??
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
znajdzcie definicje DH a Freeride...
dla mnie jest przechujem ale tylko w dziedzinie dropow bo wali najwieksze :D
zreszta tyle opini ile glow... walic :] nikt nie wali jak on, a kurwa przy 16m w dol nie da sie miekko wyladowac :D
i tak was kocham :*
dla mnie jest przechujem ale tylko w dziedzinie dropow bo wali najwieksze :D
zreszta tyle opini ile glow... walic :] nikt nie wali jak on, a kurwa przy 16m w dol nie da sie miekko wyladowac :D
i tak was kocham :*
[url=http://www.choody.com]http://www.choody.com[/url]
Polish Bike Trial Forum
Polish Bike Trial Forum
-
- Kontakt:
freeride123 w armagedonie 300X315
a w apokalipsie 400X350 (albo coś koło tego)
a teraz coś dla całej reszty co mowia ze Bender to worek ziemniakow albo ciota! Ludzie jakie wy macie pojecie o dropach??? Odrazu widac ze kurwa zadne! pierdolicie bez sensu chyba tylko po to zeby pokazac jacy to wy nie jesteście zajebiści!!! Zeby kogoś krytykowac to samemu trzeba cos umieć!!!
Normalnie mam zajebistych rodakow:/:/
a w apokalipsie 400X350 (albo coś koło tego)
a teraz coś dla całej reszty co mowia ze Bender to worek ziemniakow albo ciota! Ludzie jakie wy macie pojecie o dropach??? Odrazu widac ze kurwa zadne! pierdolicie bez sensu chyba tylko po to zeby pokazac jacy to wy nie jesteście zajebiści!!! Zeby kogoś krytykowac to samemu trzeba cos umieć!!!
Normalnie mam zajebistych rodakow:/:/
Nie wiem czy wiecie, ale kregoslup to nie reka czy noga (j.w. napisali) i to sie nie zrosnie tak, jak bylo przed upadkiem... Do konca zycia bender ma przesrane i o lataniu dropow moze zapomniec, bo nawet mala gleba z dwoch metrow moze sie okazac jego zejsciem czy wozkiem. Chyba, ze cos wymysla na ten ****** pret wzdluz plecow (jakies wstawki)... :P
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
do PaTyK:
masz zajebista racje patyk! TAk ludzie niestety macie gowniane pojecie na temat dropow i dlatego krytykujecie mistrzow!!Niech ktos z was stanie nad 18metrowa przepascia(bo inaczej tego nazwac nie mozna) i odwazy sie skoczyc w dól na marnym sprzeciku(tak taki monsterek 350 w perspektywie takiej przepasci jest niczym). Potem podejmujcie konwersacje nad tym czy jest dobry czy *****!!!Dla mnie Bender jest masterem i chodz moze zbyt kozaczy na swym rowerku, to robi to doskonale!!!moze mu nie wyszlo...ale zobaczycie bender sie "zrośnie" jak zawsze i skoczy jeszcze wiecej!!!!BENDER WIERZYMY W CIEBIE!!!!
masz zajebista racje patyk! TAk ludzie niestety macie gowniane pojecie na temat dropow i dlatego krytykujecie mistrzow!!Niech ktos z was stanie nad 18metrowa przepascia(bo inaczej tego nazwac nie mozna) i odwazy sie skoczyc w dól na marnym sprzeciku(tak taki monsterek 350 w perspektywie takiej przepasci jest niczym). Potem podejmujcie konwersacje nad tym czy jest dobry czy *****!!!Dla mnie Bender jest masterem i chodz moze zbyt kozaczy na swym rowerku, to robi to doskonale!!!moze mu nie wyszlo...ale zobaczycie bender sie "zrośnie" jak zawsze i skoczy jeszcze wiecej!!!!BENDER WIERZYMY W CIEBIE!!!!
pewno mnie objedziecie... ale chu* z tym !
dla mnie takie latanie jest poprostu smieszne !!
napierdziela 15m dropy i nic z tego nie ma, poza polamaniem kazej kosci po kolei !! jeszcze jak by te droby laczyl z jakimis trickami czy czyms to moze owszem bylo by ciekawe.. ale takie o... SPADANIE (smiechu warte) ?? moze jego to jara, nie wiem... ale ja mu nie wspolczuje bo zrobil to sobie na wlasne zyczenie !!
ps. ludzie na moto skacza po 30m i lacza to np z jakimis cancanami i innymi wyczesanymi trickami... wiec jaki ma sens skakac o polowe mniejsze rzeczy i jedyne tricki jakie wykonywac to postawa na "worek ziemniakow" i "kamien w wode" ??
dla mnie to zwykly bez sens i uwazam ze predzej czy pozniej i tak skonczy na wozku... i bedzie potrzebowal 3 osob zeby sie wysrac o_O !!
i nie podbudowuje tu swego "ego" jak to ktos powiedzial tylko mowie co mysle... !!
dla mnie takie latanie jest poprostu smieszne !!
napierdziela 15m dropy i nic z tego nie ma, poza polamaniem kazej kosci po kolei !! jeszcze jak by te droby laczyl z jakimis trickami czy czyms to moze owszem bylo by ciekawe.. ale takie o... SPADANIE (smiechu warte) ?? moze jego to jara, nie wiem... ale ja mu nie wspolczuje bo zrobil to sobie na wlasne zyczenie !!
ps. ludzie na moto skacza po 30m i lacza to np z jakimis cancanami i innymi wyczesanymi trickami... wiec jaki ma sens skakac o polowe mniejsze rzeczy i jedyne tricki jakie wykonywac to postawa na "worek ziemniakow" i "kamien w wode" ??
dla mnie to zwykly bez sens i uwazam ze predzej czy pozniej i tak skonczy na wozku... i bedzie potrzebowal 3 osob zeby sie wysrac o_O !!
i nie podbudowuje tu swego "ego" jak to ktos powiedzial tylko mowie co mysle... !!
majnen galerien:
www.mustava.prv.pl
www.mustava.prv.pl
hm.
to co pisze wiekszosc z was jest konkretnie nie na miejscu. Bender jest osobistoscia baaardzo kontrowersyjna i wiem ze opinie na jego temat sa podzielone, ale gdy tylko pojawi sie jego imie to od razu wybucha klotnia. z tego co wiem to topic ma charakter informacyjny raczej, a wy pieprzycie o tym czy umie jezdzic czy nie. chyba wczesniej juz wszystko bylo powiedziane na ten temat. koles sie polamal a wy sie klocicie jednoczesnie jadac go. moze by tak odrobine wyrozumialosci?
to co pisze wiekszosc z was jest konkretnie nie na miejscu. Bender jest osobistoscia baaardzo kontrowersyjna i wiem ze opinie na jego temat sa podzielone, ale gdy tylko pojawi sie jego imie to od razu wybucha klotnia. z tego co wiem to topic ma charakter informacyjny raczej, a wy pieprzycie o tym czy umie jezdzic czy nie. chyba wczesniej juz wszystko bylo powiedziane na ten temat. koles sie polamal a wy sie klocicie jednoczesnie jadac go. moze by tak odrobine wyrozumialosci?
SPRZEDAM - swinger6, 9.5 x 3.0 sprezyna 450, stan bdb! Monster 03, stan bdb, 1800 zl
Chrabał pisze:tensam, nie krytykuję Bendera za to że skacze dropy, tylko za jego brak umiejętności - na każdym filmie widać jaka jest przepaść pomiędy nim, a Vanderhamem czy nawet Kyle Strait'em - oni skaczą wielkie dropy bo to potrafią robić, a Bender dlatego że nie ma zahamowań. Jakby ktoś wlazł na wieżowiec, stanął na krawędzi, skoczył i się zabił, to też wszyscy mówiliby że to supergość bo inni to by się bali skoczyć ??? Nie, każdy powie że to de-bil, bo skoczył pomimo tego że nie potrafił przecież latać. No i tyle.
That's MY opinion :)))
RACJA!!! Zgadzam sie w 100% :) To samo mialem pisac :P
Nie no co niektorzy sa tak pojebani ze zal dupe sciska ;]
Bender to Debbil
Bender nie umie jezdzic
Bender nie umie skakac dropow
Sorry jak sie pogniewacie, ale ze jestesie DZIECIAKAMI to mało powiedziane!
Wy jezdzicie napewno lepiej od Bendera ;)
Pozdro dla tych co Bender dla nich NIE UMIE DROPOWAC, ITP. ITD.
AAAHHAAAAAAahhahahahahahahaha saaahahahahah Co za cioty!
Bender to Debbil
Bender nie umie jezdzic
Bender nie umie skakac dropow
Sorry jak sie pogniewacie, ale ze jestesie DZIECIAKAMI to mało powiedziane!
Wy jezdzicie napewno lepiej od Bendera ;)
Pozdro dla tych co Bender dla nich NIE UMIE DROPOWAC, ITP. ITD.
AAAHHAAAAAAahhahahahahahahaha saaahahahahah Co za cioty!
Ja nie kwestjonuje umiejetnosci Bendera- pewnie sa duzo lepsze od kazdego z nas, ale mimo wszystko za male aby latac z takich dropow jak to robil Bender. Nie znajac swoich mozliwosci rzucal sie po koleji z dropow powyzej 10m, ktore go po prostu przerastaly. 12, pozniej 16 a teraz ten... Z psychika Josha pewnie mozna by skoczyc 20m w dol, ale do tego potrzebna jest technika, ktorej nikt nie opanowal- czy to ze wzgledu na powazne urazy, czy blokade ktora wlacza sie przy odrobinie rozsadku i trosce o wlasne zycie i zdrowie. Jak juz mowilem- Bender ma naprawde spore umiejetnosci, niezla krzepe i wspaniala psychike, ale jednak dropy ktore latal przerosly go. Powodzenia, w rechabilitacji...katharsis666 pisze:do PaTyK:
Osobiście nie podoba mi się jazda Bendera. Owszem skacze wielkie dropy, których pewnie żadne z nas sie nie odważył skoczyć (chociarz wszystko jest możliwe :D), ale poprostu robi to kompletnie bezstylowo. Jak dla mnie wielkość nie jest tak ważna jak styl i technika. np. Thomas Vanderham - poprostu oko się cieszy, jak patrze, jak on klei niebylejakie dropy, bo robi to stylowo. A skakanie wielkich dropów bez wystarczających umiejętności może siękończyć się źle... Nie mówie, że ten wypadek był spowodowany brakiem umiejętności, może to był poprostu pech, przypadek, ale myślę, że na niektóre rzeczy na które on się porywa są poprostu dla niego za wielkie. Ale co może wiedzieć streetowiec o dropach i freeridzie ? :D to tylko moje zdanie. myślę, że tą wypowiedzią nikogo nie urażę, a przynajmniej nie mam takiego zamiaru.
Peace !
Peace !
http://www.pinkbike.com/photo/1254584/
normalnie o tej porze wożę się na dworze
normalnie o tej porze wożę się na dworze
Dla mnie nudna rzecza jest np trial.. owszem czasami sie na to fajnie patrzy.. ale szybko mi sie nudzi tak samo jak tam wyzej ktos napisaljakies triki z dropow.. to se rob triki krecie!! bys zaczol robic dropy to byc zobaczyl ze przy tym nie da sie przy zdrowych zmyslach robic triku pozatym to jest tak cholernie nudne! wole patrzec jak leci a nie wygina sie w powietrzu jak basigota jakas albo berrecloth czy jakos tak to jest potwornie nudne patrzec na to ciagle, tak samo z Vanderhamem...
ja wole patrzec na prawdziwych hardcoreowcow ktorzy zucaja sie z sropow 15m i leca a nie sie kreca...
ja wole patrzec na prawdziwych hardcoreowcow ktorzy zucaja sie z sropow 15m i leca a nie sie kreca...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=92127