ja znam takie ze srednia ok. 5,5 i 60 punktami z testow. Ja mialem naciagana srednia 4 i punktow 92.. hehehe glaby wy kapusciane :ppp
dobra zartuje nie obrazajcie sie
Zyeb: ta stronka cos ja zapodal... ja tam chodze. Nie polecam klasy lingwistycznej z francuskim :DDD
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
A ty finalcell skad takie informacje masz? Masz "znajomosci" czy jak? Jak bys mnie znal i moje ****** szczescie i trudne rzeczy przychodzace z latwoscia to by ci sie keira wygiela
Z matki obcej; krew jego dawne bohatery,
A imię jego będzie czterdzieści i cztery.
ja mam z egzaminu 80pkt 35 humanistyczny i 45 mat-przyr a dfo tego srednia 3.93 i tu widac ze te oceny to sa nic nie warte, jeden klient u mnie ma srednia ponad(!) 5 a z egzaminu 68 punktow... u mnie w klasie najgorszy wynik 24 :) na cala szkole chyba (gim. nr.1 ul. Trocka w-wa) a na krasiczynskiej jeden klient mial 5 + 5 co daje 10! hyhyhy :) pfff.... ja tam sie ciesze bo jestem w czolowce szkolnej a napewno klasowej, tylko ze kiespko z reszta punktow bo oceny slabe, pozzatym pisalem jescze test z predyspozycji jezykowych w liceum i tylko 74pkt. :( co daje mi 40-ste miejsce na 30 wolnych ;-( i do technikum fototechnicznego pojde itak
tak sie patrze na to i widze, i w sumie sie ciesze, ze wiekszosc z nas tutaj podwyzsza srednia krajowa jesli chodzi o inteligencje :) chybaze ci co nie podwyzszaja siedza cicho bo im wstyd... :D hyhy...
jak wyzej widac: byle ***** nie jezdzi na rowerze, wiec nie powinnismy sie siebie na wzajem bac :)
hmm ja mam 86. matma - 44, polski 42. kurwa myslalem ze z matmy bedzie chociaz pkt lepiej :p ale z polajka jestem mile zaskoczony. w sumie 80 chcialem miec przynajmniej ale jest lepiej. <jupi>
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
[quote="Cszyvy"]hmm ja mam 86. matma - 44, polski 42. ***** myslalem ze z matmy bedzie chociaz pkt lepiej :p ale z polajka jestem mile zaskoczony. w sumie 80 chcialem miec przynajmniej ale jest lepiej. <jupi>[/quote]
o ja ale ty zajebisty... no pochwal sie czyms jeszcze... co moze mamusia ci dala na urodzinki rozowe bokserki? no i powiedz do jakiego lo idziesz... bo jestem ciekaw gdzie taka super jednostka planuje sie dostac...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D