NEXT STRONGER
-
- Kontakt:
U moim mieście właśnie od tego sie posypał :) Po pewnym czasie pakujesz w taki rower mase kasy bo wszystko po kolei pada i kwiczy. Pozdro. Za tą kase już lepiej fajnego bmx kupić :)Maczelo69 pisze:Ale ale...jesli zaczynasz zabawe z jazdą na rowerze...i chcesz sie dopiero uczyc podstaw...tzn bunnego...manuala itp...a na dodatek nie masz kasy, to mysle ze ten rower byłby ok, na jakis czas- okres przejsciowy.
Pózniej jak zobaczysz ze dobrze ci idzie jazda, robisz postępy to napewno będziesz ewoluował pod względem sprzetu.
Kiera wtp (bmx) i borla 670mm (mtb) do opchnięcia
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Paroowaahahahahahaha no co ty powalilo cie gosciu z tym pointem??lol najbardziej podoba mi sie text:"amortyzator ze skokiem 130 mm ,czylikrótko mówiąc idealna streetówka, bądź rower na dirt." no do dirtu to sie ejszce zgodze ale gdzie w streecie tyle skoku co??lol
wiesz co to za 1700zł zlozysz fajnego destroyera i to ejszce na parwie wszystkich nowych czesciach...hehehehehe
-Przemooo-a czemu chciales ten swoj rower spzredac pzreciez go niedawno zlozyles?? czy mowisz o jakims innym??
pozdro
wiesz co to za 1700zł zlozysz fajnego destroyera i to ejszce na parwie wszystkich nowych czesciach...hehehehehe
-Przemooo-a czemu chciales ten swoj rower spzredac pzreciez go niedawno zlozyles?? czy mowisz o jakims innym??
pozdro
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
ktoś tam napisał że jeśli chce zaczynać to next jest dobry...
hmmm... wątpie żeby sie czegoś naucył na tym CZYMŚ.
Za ta cene kupisz jakiegoś draga na allegro w dobrym stanie na nieco lepszym osprzęcie...zaczynaj od dragstara albo pointa.... gówno bo gówno ale chyba każdy to miał ... ja tez i jak za tamtą kase to był spox... popękał mi ,pomalowałem i sprzedałem 100zł taniej.... hehehe
Ten mostek to popierwsze podróba a jak nie wieżysz to se popatrz że któryś next ma zwalony od da bomba krzyz w ramie jako otwieracz...hmmm to na takiego nexta tez powiesz da bomb??
hmmm... wątpie żeby sie czegoś naucył na tym CZYMŚ.
Za ta cene kupisz jakiegoś draga na allegro w dobrym stanie na nieco lepszym osprzęcie...zaczynaj od dragstara albo pointa.... gówno bo gówno ale chyba każdy to miał ... ja tez i jak za tamtą kase to był spox... popękał mi ,pomalowałem i sprzedałem 100zł taniej.... hehehe
Ten mostek to popierwsze podróba a jak nie wieżysz to se popatrz że któryś next ma zwalony od da bomba krzyz w ramie jako otwieracz...hmmm to na takiego nexta tez powiesz da bomb??
-
- Kontakt: