Wierchomla DH 2006 Puchar/Mistrzostwa
PIOTR 72 !!!zastanawia mnie tylko ze na slowacji da sie robic puchar kraju w DH dla amatorow -bez licencji- a w polsce sie nie da, to mnie zastanawia,odpowiedz mi!! to przeciez tylko zrobienie dodatkowej kategorii w wynikach. to jest jawne zabijanie polskiego DH. Scigalem sie w slowacji i jakos nie bylo problemu, dla sedziow do jest obojetne kogo sedziuja, byle zaplacil startowe. zapewniam ci ze gdybyscie zrobili kategorie OPEN to frekfencja jest o 100% wieksza, a tym samym wieksze pieniadze, tylko ze FAKEN POLSKA
OMENRACING
Ale macie problem. Skoro uważacie że zrobienie zawodów jest takie proste to se je zorganizujcie, bez licencji, jak wam będzie pasowało. Czy ciągle komuś musi coś nie pasować? Jak nie ma zawodów to źle, jak ktoś je zorganizuje to źle że potrzeba licencje, itd. Taki jest wybór ludzi z Wierchomli i trzeba go uszanować.
Za przeproszeniem do k*** nędzy, cyz takim wielkim problemem jest wyrobienie tej licencji? Przecież wystarczy wypełnić jedną kartkę, mieć ubezpieczenie i już - ludzie startujący w rajdach samochodowych oddaliby życie żeby u nich procedury wyrabiania licencji nie trawały miesiącami czy latami i nie kosztowały wielokrotnie więcej niż u nas.
Za przeproszeniem do k*** nędzy, cyz takim wielkim problemem jest wyrobienie tej licencji? Przecież wystarczy wypełnić jedną kartkę, mieć ubezpieczenie i już - ludzie startujący w rajdach samochodowych oddaliby życie żeby u nich procedury wyrabiania licencji nie trawały miesiącami czy latami i nie kosztowały wielokrotnie więcej niż u nas.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg