slyszalem,ze nie dawno zostala rozbita szajka z allegro, podajacych sie za wystawiajacych aukcje. Jak widac maja nasladowow.
Koolega dostal tez kiedys maila od takiej osoby, allegro zareagowalo bardzo szybko.
nauka---> sprawdzac zawsze dane sprzedajacego
mialem podobna sytuacje- wygralem kolo i przyszedl mi identyczny mail i sie odrazu skaplem ze to nie od sprzedajacego bo wiedzialem jaki ma mail a ten co przyszedl byl inny ale mimo wszystko napisalem zeby podala adres
Włodarczyk Iwona
ul. Miernicza 13/28
50-435 Gliwice
napisalem do sprzedawcy i sie wszystko wyjasnilo ze to oszustka(glupia ****** suka)
Tak jak pojedziesz pod ten adrest to pewno w tym hausie siedzi stado dresów albo jakiś bysio który ma z metr w karku :P Nie podejżewam, żeby jakiś szary zwykły człowieczek robił takie przekręty. To pewno jakieś kibole dresy albo inne ścierwo :) A rowery to kto kradnie? KU**A CZEMU W POLSCE NIE MA KARY ŚMIERCI. WBIERZCIE MNIE NA PREZYDENTA!!!!!
WPROWADZE KARE ŚMIERCI ZA KRADZIEŻ ROWERU I OSZUSTWA NA ALLEGRO :)
ja znam przypadek jak 2 kolesie zrobili wały na alllegro na 2 tysiące i przyszły ziomy z allegro z pałami do jednego kolesia na którego było konto i do 2 który tylko telefony odbierał i mówił ze paczka wysłana no i wogule
finał jest taki ze oboje muszą oddawac po 1000zł byli najlepszymi kumplami a teraz sie nie odzywają do siebie
pozatym trezba uważać i kupować za pobraniem najlepiej jak sie jeszcze otwiera na poczcie albo przy listonoszu to wtedy ryzyko jest minimalne
W moim przypadku oszust byl o tyle inteligentny, że nie dosc ze wyslal mi meila choc nie wygralem aukcji, to tak naprawde nikt jej nie wygral bo cena min nie zostala osiagnieta.Mistrzostwa z podaniem wlasnych danych juz nie osiagnal :)
BTW - w piatek chyba na Tvn byl program o oszustach z Allegro