lizzard kinga moze to byl 07 ?? <przykre> jak masz cos pisac to pisz konkrety!!
w kazdym temacie sie udzilasz i piep-rzysz bzdury!!
Btw ten temat jest o damperach a i gratuluje ci ze jezdziles na BH ,normalnie info zeby na forum sie pochwalic ://
Jaki damper do Banshee?
-
- Kontakt:
"moze akurat byl katowany i dziala hujowo"
Byl, co nie znaczy ze dziala chujowo. Wiem skad i od kogo ten damper jest, pochodzi ze starego intense'a m1.
Za 800zl i tak kupilbym wlasnie jego.
---
A co do racingowek, kwestia upodoban. Skad wiesz, ze ci to sprawia wiecej przyjemnosci? :>
Moje do dropow sie za bardzo nie nadaje, jest mieciutkie i zrobione pod dh, tyle ze nie na czas :)
Mnie tam nie zalezy zeby jechac szybciej, tylko zeby bylo przyjemnie :)
Trickow nie robie i niespecjalnie mi na nich zalezy, wiec to mi dynda rowniez.
A kto sie meczy ten sie meczy :) Ja juz mialem w rekach lekkie widelce, naogladalem sie tego w kawalkach i widze jak kumple sie wkurwiaja jak ciagle cos sie psuje. Powiedzialem sobie nigdy wiecej :)
Z twoich rzeczy chcialbym miec kask i ochraniacze, bo nadal sie zadnych nie dorobilem ;/
Mam co chcialem i jestem zadowolony, ty tez i o to tu chodzi.
Tyle, ze czesto mnie irytuje jak mi koles mowi ze jakies powietrzne gowno od manitou chodzi na bank lepiej od avy, to rece opadaja.
Byl, co nie znaczy ze dziala chujowo. Wiem skad i od kogo ten damper jest, pochodzi ze starego intense'a m1.
Za 800zl i tak kupilbym wlasnie jego.
---
A co do racingowek, kwestia upodoban. Skad wiesz, ze ci to sprawia wiecej przyjemnosci? :>
Moje do dropow sie za bardzo nie nadaje, jest mieciutkie i zrobione pod dh, tyle ze nie na czas :)
Mnie tam nie zalezy zeby jechac szybciej, tylko zeby bylo przyjemnie :)
Trickow nie robie i niespecjalnie mi na nich zalezy, wiec to mi dynda rowniez.
A kto sie meczy ten sie meczy :) Ja juz mialem w rekach lekkie widelce, naogladalem sie tego w kawalkach i widze jak kumple sie wkurwiaja jak ciagle cos sie psuje. Powiedzialem sobie nigdy wiecej :)
Z twoich rzeczy chcialbym miec kask i ochraniacze, bo nadal sie zadnych nie dorobilem ;/
Mam co chcialem i jestem zadowolony, ty tez i o to tu chodzi.
Tyle, ze czesto mnie irytuje jak mi koles mowi ze jakies powietrzne gowno od manitou chodzi na bank lepiej od avy, to rece opadaja.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
Hm. Zapytaj w Extreme Shopie ( http://www.extreme-shop.com.pl/ ). Oni chyba sprzedawali dampery X-Fusion. Jesli tam nie bedzie, to sprobuj sie dowiedziec, czy od Foxa Vanilli RC nie pasuja, to bardzo podobne dampery.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC