Jaki damper do Banshee?

Ufik
Kontakt:

Post autor: Ufik »

lizzard kinga moze to byl 07 ?? <przykre> jak masz cos pisac to pisz konkrety!!
w kazdym temacie sie udzilasz i piep-rzysz bzdury!!
Btw ten temat jest o damperach a i gratuluje ci ze jezdziles na BH ,normalnie info zeby na forum sie pochwalic ://
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

"moze akurat byl katowany i dziala hujowo"

Byl, co nie znaczy ze dziala chujowo. Wiem skad i od kogo ten damper jest, pochodzi ze starego intense'a m1.

Za 800zl i tak kupilbym wlasnie jego.

---

A co do racingowek, kwestia upodoban. Skad wiesz, ze ci to sprawia wiecej przyjemnosci? :>

Moje do dropow sie za bardzo nie nadaje, jest mieciutkie i zrobione pod dh, tyle ze nie na czas :)

Mnie tam nie zalezy zeby jechac szybciej, tylko zeby bylo przyjemnie :)

Trickow nie robie i niespecjalnie mi na nich zalezy, wiec to mi dynda rowniez.

A kto sie meczy ten sie meczy :) Ja juz mialem w rekach lekkie widelce, naogladalem sie tego w kawalkach i widze jak kumple sie wkurwiaja jak ciagle cos sie psuje. Powiedzialem sobie nigdy wiecej :)

Z twoich rzeczy chcialbym miec kask i ochraniacze, bo nadal sie zadnych nie dorobilem ;/

Mam co chcialem i jestem zadowolony, ty tez i o to tu chodzi.

Tyle, ze czesto mnie irytuje jak mi koles mowi ze jakies powietrzne gowno od manitou chodzi na bank lepiej od avy, to rece opadaja.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
konex
Kontakt:

Post autor: konex »

Sloowik pisze:konex Gdzie czytałeś,że manitou daje teraz -20% na swój stuff? Chyba wezme tego metel'a.

Manitou to tak jakby utajnia ale jak się upomnisz to oficjalnie dystrybutor obniżył ceny zakupu o 20%
karkov
Kontakt:

Post autor: karkov »

Siema pytanie mam gdzie moge dostac uszczelki do x fusiona pva ?Prosze o odpowiedz,dzieki pozdro
morthias
Kontakt:

Post autor: morthias »

Hm. Zapytaj w Extreme Shopie ( http://www.extreme-shop.com.pl/ ). Oni chyba sprzedawali dampery X-Fusion. Jesli tam nie bedzie, to sprobuj sie dowiedziec, czy od Foxa Vanilli RC nie pasuja, to bardzo podobne dampery.
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
ODPOWIEDZ