Masturbacja
-
- Lokalizacja: gdzie kosciół i kleryka znajdziesz na kazdym rogu...(Kielce)
- Kontakt:
A ja tak z innej beczki (musze sie posmiac bo przegapiłem swojego 666 posta na forum:)
7 letnia córeczka wchodzi do łazienki a tam mamusia sie kąpie. No wiadomo córeczka tak patrzy na cipke mamusi i mówi tak:
-Mamusi ty masz szczotke miedzy nogami????
No wiadomo mamusia lekko zarzenowana nie wie co ma powiedziec no i mówi
-TAK
-A wiesz mamusiu ze tatus ma lepsza szczotke??
-A jak to? Skad wiesz?
-No bo tatus ma szczotke na kiju :) widzialam jak czyscił zeby cioci Jadzi :DDDD
7 letnia córeczka wchodzi do łazienki a tam mamusia sie kąpie. No wiadomo córeczka tak patrzy na cipke mamusi i mówi tak:
-Mamusi ty masz szczotke miedzy nogami????
No wiadomo mamusia lekko zarzenowana nie wie co ma powiedziec no i mówi
-TAK
-A wiesz mamusiu ze tatus ma lepsza szczotke??
-A jak to? Skad wiesz?
-No bo tatus ma szczotke na kiju :) widzialam jak czyscił zeby cioci Jadzi :DDDD
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=446257 Moj SC v10 !!!
-
- Kontakt:
jeszcze troche i bedą tematy "Czy zadowala Cie barenda" o treści:
"No więc tak mam barendy (największe jakie były w sklepie) i razem z ripem firmy Syfas (Serfas) jakoś mnie już totalnie rozepchały :O. Co wy robicie żeby sie zaspokoić" :ASD no i czy ktoś chce takich tematów na forum dh-zone ???
"No więc tak mam barendy (największe jakie były w sklepie) i razem z ripem firmy Syfas (Serfas) jakoś mnie już totalnie rozepchały :O. Co wy robicie żeby sie zaspokoić" :ASD no i czy ktoś chce takich tematów na forum dh-zone ???
- Kontakt:
apropo masturbacji to mi sie fajna strona przypomniała :>
www.qmov.com :>>
www.qmov.com :>>
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
to moze ja jakis kawał opowiem ( napisze:P) : Siedzi sobie ojciec w pokoju i se wali konia . Wchodzi synek i pyta sie
- Co robisz tatusiu?
-aa robie grzybka
- a ja też moge?
-noo dobrze mozesz
po jakims czasie ojciec wyczeprany usypia z zaganiaczem na wierzchu. Po obudzeniu z przerażeniem zuwaza ze ... **** jest ZŁAMANY!
Pyta sie synka co mu zrobil? a Synek na to :
- No ten skur-syn mnie opluł to go połamałem !
- Co robisz tatusiu?
-aa robie grzybka
- a ja też moge?
-noo dobrze mozesz
po jakims czasie ojciec wyczeprany usypia z zaganiaczem na wierzchu. Po obudzeniu z przerażeniem zuwaza ze ... **** jest ZŁAMANY!
Pyta sie synka co mu zrobil? a Synek na to :
- No ten skur-syn mnie opluł to go połamałem !
GG: 1725215 Jelenia Góra
Czohrać predatora, błogosławić plebana, targać wihajstra, męczyć jasia.
Tata mówi do Jasia: Idź powiedz mamie, że dolar jest stoi najwyżej w kantorze. Jasiu poszedł i mówi mamie, a mama: Powiedz tacie że kantor zamknięty. Jasiu wraca i mówi, że kantor zamknięty. Na to ojciec: Powiedz, że jest w stoi najwyżej jak może i więcej już nie może. Jasiu poszedł i powiedział, a mama na to że może otworzy kantori. Jasiu wraca i mówi tacie:
Mama moze otworzy kantor. Tata na to: Idz jej powiedz, że dolar poszedł od ręki:)
Tata mówi do Jasia: Idź powiedz mamie, że dolar jest stoi najwyżej w kantorze. Jasiu poszedł i mówi mamie, a mama: Powiedz tacie że kantor zamknięty. Jasiu wraca i mówi, że kantor zamknięty. Na to ojciec: Powiedz, że jest w stoi najwyżej jak może i więcej już nie może. Jasiu poszedł i powiedział, a mama na to że może otworzy kantori. Jasiu wraca i mówi tacie:
Mama moze otworzy kantor. Tata na to: Idz jej powiedz, że dolar poszedł od ręki:)
http://www.pinkbike.com/photo/1370736/
-
- Kontakt: