Dobrze wybrnąłeś z tego Lizzard :)
Jak na moje skromne oko, to Juniorek pasi (też kiedyś miałem to uczucie "chudości" z widoku jeźdźca)..
No i do Juniora dozbierałbyś 300zł i znalazłbyś..
a Shiver? :/ 2000zł na bide.
a co do tematu.. :D najlepiej wybrać 888RC :P
[url=http://images2.fotosik.pl/215/cc7232081b005fca.jpg]..na nowej miejscówce.[/url]
lizzard king pisze:nie tam, narazie lansik mnie nie interesuje :D
po porstu jezdzilem na kilku i strasznie mi sie pdoba ich praca xD
moge kupic nawet czarnego, podrapanego, ale zeby dzialal jak trzeba !
a nad geo to sie zastanowie, musze to przemyslec i pomierzyc :P
:)
:D
lol :D
kolega kolegi ma miec w dragu 14' monstera, zobacze jaka bedzie geo (bo monster wyzszy chyba, taaak?) no i jak bedzie znosna to wezme shivera, a jak nie, o zoabcze jeszcze jak by wygladal shiver z moja rama a jak to juz w ogole nie wypali, to kurcze, kupie iPoda Nano...
lizzard king Z tym nano to kiepski pomysł, proponuje inwestycje w dobry sprzęt rowerowy... Ja kupiłem PSP, miałem zajawkę miesiąc czasu a potem sprzedałem tracąc kilka stówek...bo stwierdziłem że wolę bike'a złożyć.
Zajawki EURO RTV AGD ...;p szybko tracą moc przynajmniej w moim przypadku ;/
wracając do rowerów, Słyszałem o super-monsterze z Dragiem...;p
A Monster to świetny amor, jakbym miał do wyboru Shiver DC a Monstach, to mimo masy wybór padłby raczej na m0nstera.
ja moge miec monstera, ale wlasnie ten kolega kolegi jest nba pierwszym miejscu ! ja jestem na drugim :P
a co do zajawek EURO RTV AGD to masz racje...
ale muzyki czesto slucham, czesto na rowerze, wiec by sie przydal. (porozmawiam jeszcze ze sw. mikolajem, co sadzi na ten temat :P)
co do ipoda
dzis przyhaczylem kolezanke, ktora biegala z ipodem, wiec zagadnalem do niej, jaki to (poznalem po sluchawkach :P) no i wyciaga i sie okazuje, ze to tem mini
no i tak z nia gadalem w szatni, nikogo jeszcze nie bylo ;p, i jakos tak mnie wciagnela w tego ipoda nano, ze az mi sie go zachcialo :P widzialem gdzies crash testy tego ipoda... kurcze, goscie nim rzucali, jezdzili samochodem, kopali, chodzili, upuszczali na schodach...