Na gregorio mieli za 1350 a i tak jakbym sobie ściągał to po znajomości za lepszą cene. Tutaj mają skok niestety 130mm, a na Gregorio te wersje były nawet tańsze. Poza tym od BikeCenter nie kupie amora, bo oni sprzedajaa głównie OEM-y bez pełnowartościowej gwarancji, np. Gregorio jej nie uznaje.
a ja sie pytam czy pike to jest za drogi w tym przedziale cenowym?? czy moze chodzi tu dokladnie o 2 polki. no bo z tego co wiem to to jest pozadna maszyna. chyba ze zeczywisciwe za drogo albo za malo skoku
maly update http://www.pinkbike.com/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=59226
kalahari Miałem już Pike'a ;) Sprzedałem z myślą o zakupie FR3.0 + Boxxera. Ale przeliczyłem się z kasą po spłacie jakiś tam długów i reszcie gratów.
Zwiodło mnie to że w hardtailu uginał mi sie po samym przysiąściu na siodło od razu o 2 cm i stwierdziłem że może być mało w fullu.
Ale może przejściowo dąłoby radę.
I tak w przyszłości będzie dwupółka, albo minimum 66rc 170mm więc po zastanowieniu chyba nie warto kupować przejściówek i zbierać kasę.
No manitou stance jest najtansza propozycja.... praca do dupy, manitou spaprało sobie opinie tymi amorami (static, flow, kingpin) ale za mala kase mozna....
ewentualnie jakis marzocchi drop off triple dwopolka do tysiaka
no i chyba nie wsyzstkie bombery na os20 to qr20 :}
z1fr3 za 1300 - nie oplaca sie. taki duuzy lzejszy dj 150mm na sztywna.
szukaj juniora. za 1500-1600 spokojnie nowke znajdziesz jak sie zakrecisz, a uzywke w dobrym stanie (np mi sie udalo dorwac ;) ) za 1000 juz znajdziesz
i lepiej wydac 1000 na uzywke juniora niz 1000 na kingpina nowke ;/ stance odpusc wszystkei, nie warto
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt