Wojtazx15 O, może mi ktoś coś więcej na ten temat powiedzieć? Kumpel mi ostatnio mówił, że w TV pokazywali jakiegoś gościa, który skakał na rowerze ze skoczni narciarskiej. Jakieś zdjęcia, filmik?
albo 116......jush sam nie wiem...:)...wkazdym badz razie napewno popelnil samobujstwo...ostatnio polamal sobie nogi reke i kregoslup..dochodzil do siebie..ale policja znalazla go martwego w domu..nielzy schiz...:(
litosci niech sobie skacza na fullach w dal i w dól ale jak można porownywac jakikolwiek skok ze skoczni czy dropu (nie ogladałem filmiku i nie oceniam żel- tylko pokazuje róznice) z GAPEM bmx - w tym przypadku skokiem prawie 40m nad AUTOBUSAMI z przeleceniem za lądowanie i lądowaniem NA PŁASKIE na bmx !!
nigdy wcześniej nie słyszalem o tym kolesiu jakoś. Tylko o Nathanie Rennie. Ale zajebisty lot i bez jakiegoś przemodzonego sprzętu,tylko to co sprawdzone i stabilne :)
erenes Racja. Nie ma porównania. Mimo mniejszej odległości, którą skoczył Colin Winklepam, podziwiam go bardziej. Właśnie ze względu na sprzęt, na którym tego dokonał. :)
poszukajcie na tej stronie filmik colina winkelmana..jest tam jego jeden skok..widzialem tesh w filmie "system" i w kturyms "crasty deamons of dirt" jego skok na pustynu..ale czysciutko wyladowal...
kurcze..teraz sobie jeszcze przypomnialem kolesia..co nazywal sie jakos "fernandez" i skakal na tej samej skoczni co kolin...tylko ze na cruiseze (bmx24 cale) ale koles wymiatal...w las vegas przeskakiwal chyba 5 samochodow..i przelecial za ladowanie bez roweru i wywalil sie na asfalt...potem jeszcze przeskoczyl 7 ...wogule to wskoczyl do basenu chyba z 9 pietrowego budynku na roweze(serio!!) albo skoczyl z jakis 4 m na asfalt na plaskie..bez kasku i zadnych ochraniaczy...przednie kolo poszlo w mak...hardkor:D
quilong No. :) To są wszystko scenki z Crusty Demons Of Dirt jak gość na tym 24" skacze. :D
U nas w mieście jak były jakieś pokazy na stadionie, Czesi przyjechali, to na takiej hopie skakał gość na crossie... Porażka. :P