Czesć wszystkim
totalna porażka chopy :( a ż w oczy szczypi
- czy nie wytarczyło by poprostu "jej , witaj" nic więcej. Jeśli spotykacie panienkę na biku gdzieś na trasie, na bronksie czy na zjeździe i ona się uśmiecha mówiąc "hej" to z większości opisów wnioskuję że albo zaczelibyście się głupio śmiać albo ciche "spadaj" itp
a nie było by mądrzej na takim zjeździe jej odrazu powiedzieć " hej uważaj na winklu bo uskok i zbocze", na trasie wyjechać przed nią i pociągnąć ją z 10 kilosów albo doradzć na bronksie (ci co streetowcy) coś tam coś tam ????
wnioski:
1. albo jesteście małolaty znudzone życiem a pikanteria na forum pobudza wasze zmysły
2. albo nie macie za kszty SZACUNKU dla drugiej osoby
3. albo taki teraz panuje zwyczaj że jestem "cool " jak dojeb..... nowemu tak dla zasady i ma kolejnego pościka
zastanówcie sią zanim coś napiszecie - i nie piszcie mi że wazelicza czy coś bo w głębokim to mam poważaniu
SZACUNECZEK to podstawa
- czy nie wytarczyło by poprostu "jej , witaj" nic więcej. Jeśli spotykacie panienkę na biku gdzieś na trasie, na bronksie czy na zjeździe i ona się uśmiecha mówiąc "hej" to z większości opisów wnioskuję że albo zaczelibyście się głupio śmiać albo ciche "spadaj" itp
a nie było by mądrzej na takim zjeździe jej odrazu powiedzieć " hej uważaj na winklu bo uskok i zbocze", na trasie wyjechać przed nią i pociągnąć ją z 10 kilosów albo doradzć na bronksie (ci co streetowcy) coś tam coś tam ????
wnioski:
1. albo jesteście małolaty znudzone życiem a pikanteria na forum pobudza wasze zmysły
2. albo nie macie za kszty SZACUNKU dla drugiej osoby
3. albo taki teraz panuje zwyczaj że jestem "cool " jak dojeb..... nowemu tak dla zasady i ma kolejnego pościka
zastanówcie sią zanim coś napiszecie - i nie piszcie mi że wazelicza czy coś bo w głębokim to mam poważaniu
SZACUNECZEK to podstawa
http://www.pinkbike.com/photo/op=view&image=716501
a ja jestem facenem a poobijanych kostek niemam :] jak już mi się pin wbike w noge to nie kostki poobijane tylko mięso na wierzchu :PBacha pisze:niby dlaczego mam być facetem??? nigdy nie widziełeś dziewczyny na rowerze z poobijanymi kostkami???czy to jest raczej niemożliwe żeby dziewczyna interesowała sie dh.lubie szybką jazde :ppozatym lubie extremalne sporty
a włogóle to witam nową forumowiczkę, można się tutaj dużo nauczyć, na przykład subiektywności i tego że nie wszystko co tutaj piszą to prawda
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
-
- Kontakt:
ja pierdole :| czy tu jest banda malolatow co slini sie nawet nie na widok tylko na sam tekst podpisany 'dziewczyna to pisala' ;/ zal dupe sciska panowie
'daj fotke' etc teksty... zenada. panny sobie w realu poszukacje nie przez neta
do autorki - co mam teraz napisac 'tak zajebiscie! jestes fajna tez sie ciesze!' ?? to ze jestes dziewczyna nie znaczy ze od razu musisz isc na forum rowerowe ogolnopolskie i sie tym chwalic tak jakbys zdobyla jakies mistrzostwo swiata
jezdzi sie dla siebie nie na pokaz czy jakso tak :P
ale ogolnie to no offence, ale widzialem juz z 5 tematow 'made by kobita' o podobnym przeslaniu 'czesc chlopcy mam na imie iks i tez jezdze na rowerku'
ps proponuje przeniesc temat do OT :P
'daj fotke' etc teksty... zenada. panny sobie w realu poszukacje nie przez neta
do autorki - co mam teraz napisac 'tak zajebiscie! jestes fajna tez sie ciesze!' ?? to ze jestes dziewczyna nie znaczy ze od razu musisz isc na forum rowerowe ogolnopolskie i sie tym chwalic tak jakbys zdobyla jakies mistrzostwo swiata
jezdzi sie dla siebie nie na pokaz czy jakso tak :P
ale ogolnie to no offence, ale widzialem juz z 5 tematow 'made by kobita' o podobnym przeslaniu 'czesc chlopcy mam na imie iks i tez jezdze na rowerku'
ps proponuje przeniesc temat do OT :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
o bardzo mi przykro ze mam inne zdanie niz reszta napalonych nastolatkow krzyczacych 'och dziewczyna na forum, zajebiscie!'
forum sluzy wymianie informacji... jesli chcesz pogadac na temat dziewczyn uprawiajacych sporty ekstremalne to polecam opcje szukaj bo jak juz pisalem tematow takich bylo mnostwo, no bo jak sama twierdzisz wcale nie chwalisz sie ze jezdzic na biku :)
hehe sorki za chlodne przyjecie, ale serio gdyby kazdy uzytkownik zakladal temat 'siema, jestem tu nowy/a' to by nic innego nie bylo - i nie ma taryfy ulgowej dla dziewczyn, rpzeciez wszyscy jestesmy za rownouprawnieniem :mrgreen:
ps nic do Ciebie nie mam i Cie 'nie jade' (hmm troche niefortunne stweirdzenie i mojej kobicie mogloby sie nie spodobac :P) tylko wyrazam swoje zdanie w koncu po to jest forum ;p no nie?
forum sluzy wymianie informacji... jesli chcesz pogadac na temat dziewczyn uprawiajacych sporty ekstremalne to polecam opcje szukaj bo jak juz pisalem tematow takich bylo mnostwo, no bo jak sama twierdzisz wcale nie chwalisz sie ze jezdzic na biku :)
hehe sorki za chlodne przyjecie, ale serio gdyby kazdy uzytkownik zakladal temat 'siema, jestem tu nowy/a' to by nic innego nie bylo - i nie ma taryfy ulgowej dla dziewczyn, rpzeciez wszyscy jestesmy za rownouprawnieniem :mrgreen:
ps nic do Ciebie nie mam i Cie 'nie jade' (hmm troche niefortunne stweirdzenie i mojej kobicie mogloby sie nie spodobac :P) tylko wyrazam swoje zdanie w koncu po to jest forum ;p no nie?
www.bikeaction.pl
znowu topic bedze na 10 stron bo nowa dziewczyna na forum ;]tak w ogole to nikt nie zaklada ani ja nie zakladalem tematu z powodu zalozenia konta na forum, jak to dla ciebie takie wazne wydarzenie to zapisz sobie w pamietniku czy blogu. i uwierz mi ze jakbys nie byla dziewczyna to by wiekszosc zjechala cie ze po co zakladasz topic. witamy na dh-zone ;]
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132