legalizacja trawki

~Plitlanek~
Kontakt:

Post autor: ~Plitlanek~ »

Jestem na NIE i tak jak Max twierdze że powinni to bardziej tępić.
MaxDamageDA
Kontakt:

Post autor: MaxDamageDA »

Dla mnie przypisywanie sie do subkultur ala rasta srasta i inne tym podobne gowna jest komiczne.

Po prostu mnie bawi jak ktos stwierdza - Jestem rasta...

Ja tez naleze do subkultury na swoj sposob, bardzo popierdolonej zreszta - jestem czlowiekiem.
www.street-roulette.pl | www.ovb.pl | www.rowerowy.com
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

wezcie boszsz zamknijcie ten temat...

nie nawidze, jak ktos gada : to nei grozne, mozna w malych ilosciach, co jakis czas...

ehh byl kiedys temat o tym i krwa poczytaj go sobie, zanim zakladasz temat "legalizacji trawki"

kto tu chce byc elo jo ziom i powie, ze on tez plali, ze to faktycznie nie szkodzi i dobrze bedzie jak zalegalizuja, to osobiscie go pierdolne...

PRZESTANCIE ZAKLADAC JAKIES DURNE TEMATY O TYCH TRAWKACH pieprzonych...

to pisze dla przykladu

ktos sobie pali raz na tydzien, przez rok. pozniej pewnego tygodnia raz nie zapali i bedzie robil wszystko, zeby to zdobyc, bedzie na glodzie, ni ebedzie w stanie sie powstrzymac, bedzie uzaelzniony...

mozna nawet i co miesiac

kazde zapalenie, zmienia komorki i jakby "zapisuje" sie wiec pierdolenie, ze to nie uzaleznia, nic nie da.
MAFIOISO
Kontakt:

Post autor: MAFIOISO »

wszyscy pewnie wiedza kto to Bodzek... pewnie wielu cwaniaków bedzie miec z tego polewe ja nigdy ale to są fakty... http://narkotykibodek.patrz.pl/

wielu juz tego pewnie słuchało bo bbyło to kiedys na forum ale ja osobiscie za każdym razem jak to słysze to jestem wstrzaśnięty..
http://www.pinkbike.com/photo/885826/ - łower (dlaczego tu niema wolności słowa?)
utros
Kontakt:

Post autor: utros »

pan_saper71I widzisz ja się nie wyśmiewam z tego w co Ty wierzysz(np ze chodzisz do koscioła i wpierdalasz te białe ciastka).Tu nie chodzi o cytowanie tekstów ze stron internetowych ale sa tez pewne ksiązki(tak jak biblia lub koran),które tez głosza pewne prawdy.

MaxDamageDAJa też ubolewam nad tym ze rastafarianizm nazwano subkulturą a nie wiarą :p...tak btw dlaczego chrzescijanizm nie jest subkulturą??Przecież spełnia wszystkie warunki definicji subkultury:>

PRZEPRASZAM WAS ZA TO W CO WIERZE I Z JAKĄ IDEOLOGIĄ SIĘ IDENTYFIKUJE.
(ale bede to robił dalej).

P.S. Debaty o narkotykach jak i wierze sa i beda burzliwe.Dla innych to jest dobre a dla innych złe...Każdy ma na te sprawy inny pogląd.
first learn to be humans then learn to ride bike!!!
kondzik16
Kontakt:

Post autor: kondzik16 »

ale wy pirdolicie i jak wam to zalegalizuja, to bedzie glamour? dajcie spokj. mmmmmm konex jaki ty jestes zajebsity....
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=6080322
BOB-i
Kontakt:

Post autor: BOB-i »

lizzard king kurwa czytałem?? i jak sie nie podoba to narazie? idz sobie poszukaj fingerborda.. a nie pieprz koles bo ludzie i opinie sie zmieniaja...
......cisza.....spokoj... eeee tam jebac system..
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

Jesli legalizacja..to w sensie takim ze jesli lola u mnie psy znajda to zeby nie bylo,iz ja cpun jestem i ide na komende itp...!
Kocham K44 Kochalem K44 i Kochać Będę!!!
Kocham NWA Kochałem i Będę Kochać !!!
KOCHALEM PALIC KOCHAM I BEDE KOCHAĆ PALIŁEM PALĘ I BĘDĘ PALIĆ!!!!!!!!!!!i nikt nigdy mi tego nie zabroni !...jebac fajki i %...(%nie konicznie:P )
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
za0_DR/FR
Kontakt:

Post autor: za0_DR/FR »

Nie czytam waszych wypocin bo mi sie nei chce. Ale powiem że taki temat był już wałokowamu wiele razy i jak zawsze do niczego nie dochodziło.

Co wam to da ze ganje zalegalizują. Będzie łatwiej dostępna?? bo nie wydaje mi się. Co ciężko ją teraz dostać?? Nie wydaje mi się.

Jestem przeciwny legalizacji bo to jest dla mnei totalna głupota a narkołyki to dla mnei gówno jakich mało. Pewnie zaraz ktoś mi wyleci z tekstem że kiedys tam nasze pradziady to palili jako zioła. Tak zgodze się ale to było kiedyś a nie teraz gdzie te "zioła" robi się hurtowo. Czyli w ruch idzie chemia itp aby rosło: szybciej i więcej, a o tym żeby dawało większego kopa niewspomne.

I jak mi ktoś powie że to nieuzależnia to zabije go śmiechem. Znam wielu ludzi którzy na początku mówili że pala dla przyjemności, ok spok nie sobie palą co mnei to. A teraz to dnia nie moga wytrzymac zanim nie wciagną wiadra albo nie przyjebią sobie lufy bo ich nosi. Po takim roku jarania nie da się znimi gadać, mają masakryczne dziury w mózgu, mylą im sie fakty a o koncentacji nie wspomne. I myślą tylko o jednym: JARAŃSKO??

Grass suxx
Dam dupy za gar zimnej zupy....
lizzard king
Kontakt:

Post autor: lizzard king »

BOB-i o co ci chodzi czlowieku? nie bardzo kapuje...

ps
nie szukam fingerboarda, tylko fingerbike'a

ps2
sam nie pieprz... idz sobie zapal, moze ci to dobrze zrobi, albo pobij sasiada spod 4, ze za malo gowna ci dosypal
dhcyc
Kontakt:

Post autor: dhcyc »

Jeśli chodzi o legalizacja to mówie NIE i tyle. Takie rzeczy nie powinny być legalne i już...
http://dhcyc.pinkbike.com
Avalanche3.0
Kontakt:

Post autor: Avalanche3.0 »

tez jestem za tym zeby wysówali to do ausgusa ( zlewo zlewak :P , zlewo zmywak jakby co :P )
idzcie mi z takimi "ziołami" , syf jak cholera ... za cholere bym tego niewzioł do gęby , a tymbardziej kupił takie cos ... , chyba ze lisc maryski i powiesic go sobie na scianie :P
F*CK MTB ..
pitikuku
Kontakt:

Post autor: pitikuku »

freeride 46 pisze:KOCHALEM PALIC KOCHAM I BEDE KOCHAĆ PALIŁEM PALĘ I BĘDĘ
a ty wiesz co to znaczy kochac, miłość? heheh kochać można kogoś a nie jakąś czynność.

dzieciak, jak ty to tak lubisz to idż do neurochirurga niech ci wszczepi w mózg elektrodki z wyprowadzeniem na zewnątrz i będziesz na kabelku miał guziczek: wciskasz orgazm, wciskasz odlot i napierdalaj ten guzik w kółko aż padniesz z wycieńczenia. zobacz jaka oszczędność 2 elektrody i na całe życie starcza - taniocha.
był kiedyś taki eksperyment - takie coś wszczepiono szczurowi - jak wcisnął klapkę to dostawał przyjemny bodziec - to przestał jeść, spać tylko dusił i dusił ten guzik aż zdechł. zafunduj sobie coś takiego - zrobisz przysługę społeczeństwu.
Rząd cię olewa? Straciłeś żonę? Przestań pier..... pompuj oponę :)
-Przemooo-
Kontakt:

Post autor: -Przemooo- »

papierosy i alkohol w takim wypadku tez powinny byc zakazane , jak ktos czytal ten arttykol co jest w temacie to powinien wiedziec ze nie prowadzi martihuana bezposrednio do twardych narkotykow ... nic nei da zabronienei ich bo i tak beda dostepne a jak posiadanie 1 g przy sobie nie bedzie karane to nie bedzie problemu ... bo co ci przeszkadza ze ktos przy sobie nosi sztuke ? palenie tylko w miejscach do tego przeznaczonych/ domach jak z alko niby i bedzie spoko nikomu to nie przeszkadza jakos ze mozna pic alko ktore tez uzaleznia ...
http://przemooo.pinkbike.com/album/photos/
kondzik16
Kontakt:

aha, od czasow kiedy w holandii zalegalizowano marihuane, umieralnośc ludzi wzrosla o okolo 30 %...
bicer
Kontakt:

Post autor: bicer »

wypowiadacie sie na temat legalizacji a nawet nie wiecie co to jest haszysz i nie rozrozniacie go ze speedem. hehe, chore spoleczenstwo poprostu. pozdro.
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

brawo !!! :-) bicer i Przemooo...chyba jedne z madrzejszych wypowiedzi!peace
pitikuku...tobie chyba ktos przy porodzie zrobil takie kuku... po kiego sie juz wozisz i rzucasz?jakies aluzje do mnie...wiem co to znaczy kochac...gdyz kocham moja dziewczyne,mame,Boga....nie znasz mnie wiec nie mow do mnie dzieciaku..nie bede cie obrazal..bo wlasnie przez takich jak ty na tym forum robi sie syf i sa same klotnie....cod o tego fundowania..chetnie bym ci napisal pare slow...ale nie bede...spoleczenstwo mam gdzies..tak jak i Ciebie!zreszta koncze juz ta gadke..spalil bym cie jak lolka...koniec.
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
kondzik16
Kontakt:

"spalil bym cie jak lolka" bueheheheh dobre:)
ODPOWIEDZ