barspin(pomoc?)
Sulring no fakt :D ciut gorzej dzialaja :D.ale opiero przestaja dzialac po 2 pelnych barspinach w jedna strone :P....*** z tym, skracam tak zeby mozna bylo robic max 2. ( w sensie z odkreconego w jedna i dwa w druga ), juz mam dosc zmieniania pancerzyka razna miech ;/...szkoda hajsu na 1,5m bmxowego w oplocie podluznym...
ever, mam jeszcze lepszy pomysl :D, chcesz byc trendi ? chcesz sie szybko wkupic w towarzystwo ?:P, sciagnij oba hamulce, 'poczujesz sie brakeless jak erenes' :D:D:D ( z szacunem dla erenesa :D, po prostu taki jeden kolega kiedys wyskoczyl z taka madroscia :D )
bez hebli zaden problem, krecisz ile chcesz :P, a hamujesz wkladajac buta miedzy kolo a korone amora ( swietnie poprawia plynnosc pracy amora...w poziomie :D:D ) albo wkladajac buta miedzy tylne kolo a gorne laczenie trojkata w ramie :D ( bardziej efektywne. i fajna sprawa jak kupsko sie rozbryzguje na bucie/tobie :D ).... i metoda 3 - zeskakuj i gon rower :D:D
ever, mam jeszcze lepszy pomysl :D, chcesz byc trendi ? chcesz sie szybko wkupic w towarzystwo ?:P, sciagnij oba hamulce, 'poczujesz sie brakeless jak erenes' :D:D:D ( z szacunem dla erenesa :D, po prostu taki jeden kolega kiedys wyskoczyl z taka madroscia :D )
bez hebli zaden problem, krecisz ile chcesz :P, a hamujesz wkladajac buta miedzy kolo a korone amora ( swietnie poprawia plynnosc pracy amora...w poziomie :D:D ) albo wkladajac buta miedzy tylne kolo a gorne laczenie trojkata w ramie :D ( bardziej efektywne. i fajna sprawa jak kupsko sie rozbryzguje na bucie/tobie :D ).... i metoda 3 - zeskakuj i gon rower :D:D
ten koleś pode mną to ***** :D:D
Hmm Ja tak zapytam a co ja ma mzrobic zeby mi hample zaczely dzialac. Mam klameczke 9.0 hampelek alivio lineczka clark'sa pancerzyk to samo. Kapnalem tam oleju nie jest przesdanie dlugi ;] Odtluscilem klocki co dalej ?:D Moze rotor, ale do v-ki ?:/ Bo jak to nie zadziala to zaczynam jazde bez hampli.
Ssij pento
http://www.amigo-bike.com.pl/shop/?sub= ... &kind=1038 ever tu masz takiego kapselga przez który mozesz póścić linke od przedniego hamulca.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
ten koles mnie poprostu zadziwia.... zloz stroją stronke proponuje
www.ever.pomocy.jestem.poczatkujacym.ha ... interia.pl
łooo matko
www.ever.pomocy.jestem.poczatkujacym.ha ... interia.pl
łooo matko
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no nie ten ziom mnie oslabia...jak se wyregulujesz dobzre to bedzie dobzre chamowalo...a jak jestes ciata o czym swiadcza twoje posty filmy i caloksztaut to nawet jak bys bardzo chcial zeby ci dobzre chamowal to i tak nie bedzie...jak ja bym mial takie problemy to pojechal bym do serwisu albo sklepu rowerowego niech ci toz robia..zaplacisz z ok6pln pancerz 3pln linka+ ok 5pln za robocizne...jak masz takie problemy to lepiej jedz do nich...
pinkbike-to nie smietnik...zanim dasz tam fote dokladnie to przemysl...
-
- Kontakt:
ja kupilem pancerz ok 1.6 metra za 4zł shimano na tył do tarczówki, zrobilem sobie na siodlo takie materiałowe dokładki zeby sie łatwiej trzyamlo, i robie barspiny pojedyńcze z ąpaniem w powietrzu i podwójne z łapaniem an ziemi w obydwie stronki:D
uczylem sie tego w tydzien moze razem...
a kapsel i gwiazdka do rury sterowej którą trzeba zminic to koszt-10zł jakis no name 30zł fsa
albo amoega top lock co chwyta na dole rury i masz na górze kapsel za ok 30zł na mkbike
a wogóle weź idz na rower cos rób sam a nie ze zaraz założysz temat jak pedłowac, pozatym co to jest kołyska??? jakis mega streetowy trick?? o ja pitole...
uczylem sie tego w tydzien moze razem...
a kapsel i gwiazdka do rury sterowej którą trzeba zminic to koszt-10zł jakis no name 30zł fsa
albo amoega top lock co chwyta na dole rury i masz na górze kapsel za ok 30zł na mkbike
a wogóle weź idz na rower cos rób sam a nie ze zaraz założysz temat jak pedłowac, pozatym co to jest kołyska??? jakis mega streetowy trick?? o ja pitole...
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/