WIEKKA HOPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
kfp jak ja bym byl 06 to moge sie postarac o kamerke ale to czy bede ani to czy bede mial kamere nawet jak przyjade to niewiadomo czy przywioze - ale bede sie staral :]
hm to jaka ekipa sie zbieramy? :) no i czy ktos po mnie by do siekierkowskiego wyskoczyl :] bo mi sie nie chce samemu z falenicy az do srodka wawy jechac :P
hm to jaka ekipa sie zbieramy? :) no i czy ktos po mnie by do siekierkowskiego wyskoczyl :] bo mi sie nie chce samemu z falenicy az do srodka wawy jechac :P
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
hmm ja mialem format dysku ale szukam w archwiach tego filmu :P narazie jestem w szkole... poza tym jak ktos ma jakies miejsce na serwi to dzis wiexczorem moge mu przesla i niech zapoda... bo przez gg dluuugo idzie :)
hm sid to sie jeszcz ustawimy, powi9nno bc ok :D
hm sid to sie jeszcz ustawimy, powi9nno bc ok :D
www.bikeaction.pl
gorz przeczytaj posta i sam sobie odpowiedz... jasne ze sa tylko obecnie ich na zadnym servie nie ma jak ktos ma chwile to niech odbierze film ode mnie na gg i na serva wrzuci. ja nie mam czasu na to i sie na tym nie znam wiec nie bede sie w to babral. finito. ave
www.bikeaction.pl
ej ludzie za chwile bedzie mozna zassac filmik ze strony www.edysk.pl i:
1.wybierasz zakladke zaloguj
2.wpisujesz nick: hopa
3.wpisujesz haslo: 123456
4.klikasz zaloguj
5.zaznaczasz plik po czym klikasz sciagnij (czy jakos tak :)) i sciagasz go sobie na dysk...
PODZIEKOWANIE DLA CSZYVEGO!!!!
1.wybierasz zakladke zaloguj
2.wpisujesz nick: hopa
3.wpisujesz haslo: 123456
4.klikasz zaloguj
5.zaznaczasz plik po czym klikasz sciagnij (czy jakos tak :)) i sciagasz go sobie na dysk...
PODZIEKOWANIE DLA CSZYVEGO!!!!
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
hmm to nie wiem :( sory no ale taki film dostalem i sam mialem problemy zeby oddtworzyc...
jak sie go uruchamia z allplayera wywala ze : "czy chcesz uzyc opcji fixavi"
wchodiz sie w nia bierze napraw i odtwarzaj i powinno pojsc... jak nie to trudno :( sam nie wiem jak to dziala uruchomilem metoda prob i bledow :P
jak sie go uruchamia z allplayera wywala ze : "czy chcesz uzyc opcji fixavi"
wchodiz sie w nia bierze napraw i odtwarzaj i powinno pojsc... jak nie to trudno :( sam nie wiem jak to dziala uruchomilem metoda prob i bledow :P
www.bikeaction.pl