hmm najezdzacie najezdzacie, gadacie o DJ I TYLKO O DJ
dlaczego nie ma takich topickow o manitou, innycha amorach(oprócz duro)
po prostu dj są i tak bezkonkurencyjne , powtarzam j óż setny raz , dj pęka ale do pewnego stopnia, dalej nie pęknie , jak się rozwala na koronie(cały pęka tak że wylatuje rura sterowa ,razem z kawałkiem korony) to nie w miejscach gdzie są mikropęknięcia,
a najlepszy sposób alby się ich pozbyć to wziąść szlifierkę i je usunąć, alu wtedy inaczej pracuje w tym miejscu, pracuje tak jak powinno
tak jest za durzo materiału, i jeżeli korona nie pracuje to pęka, jeżeli się usunie mikropękniecia to już nie bedzie pękać,
i na bank korona nie ma 4 pęknięć... co za lol to wymyślił
pod żadnym pozorem tego nie spawaj, kumpel pospawał, i wytrzymało 10min...
no i ktoś pisał o rocznikach 99. 2000, 2001 2002
ludzie najstarszy amor ma 7 lat,
po takim czasie alu się utlenia i traci swoje właściwości.. staje się cholernie słabe, niezależnie czy jezdzisz czy to stoi, po prostu utlenia sie , i jest kapa,
PROSZE was nie reklamujcie starych marecoków, wiadomo praca luxx ale niestety mają już po 7,6, lat!! LUDZIE...
2005 nie peka?
-
- Kontakt:
andrut chłopie alu sie utlenia dłuzej niz 7lat o wiele dłuzej
no wlasnie mowa tylko o dj a jakie inne marzoki nałogowo pękały? wedge?? stare z1??:D pytam bo nie wiem i ponawian priosbe o fotki rozwalonyc z1 rok 2004/2005
no wlasnie mowa tylko o dj a jakie inne marzoki nałogowo pękały? wedge?? stare z1??:D pytam bo nie wiem i ponawian priosbe o fotki rozwalonyc z1 rok 2004/2005
24 Bicycles Le Toy 4
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Manitou Travis
24 cale
http://www.pinkbike.com/photo/1637670/
Nie czytałem coprawda ostatnich kilku odpowiedzy bo to dla mnie bezsensowne spory. Osobiście sądze że DJ-e są mimo pewnej awaryjności i tak niezłymi amorami i bezkonkurencyjnymi w tej klasie cenowej i gamie wyboru. Brakuje mi tylko wersji 130mm w 2005 wzwyż ale może to dbałość o większą wytrzymałość (choć w grę zawsze może wejść tuning)PawianBiker pisze:ponawian priosbe o fotki rozwalonyc z1 rok 2004/2005
Wracając do Twojego tematu, to nie wiem czy kojarzysz ale było na forum kilka razy popularne zdjęcie Le'Toya z Z1 FR jakims z 2004 roku ze złamaną rurą sterową. Więcej nie widziałem bo po prostu nie interesowało mnie to. Choć słyszałem od kumpla że on rozwalił jakieś Z1 ale szczegółów kompletnie nie znam, więc nie traktuj tego poważnie bardzo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To nie jest topic o dj'ach :)
Aluminium normalne ze sie utlenia i widac to...mam czarna kiere ktora po 2 latach zrobila sie lekko brazowa :) to jest wlasnie utlenianie :) poza tym pekla mi klampa hayesika maga z 2002 roku (hebel legenda) w niezbyt hardej sytuacji .... tez zmeczenie materialu - utlenienie.
To milo ze w dj 2006 sa rozkrecalne ale akurat djami sie nie interesuje :P ciekawi mnie koronka w np takim drop offie. Shit troche ze na stronce marcoka nie posiadaja jakis szczegolowych zdjec swojego towaru :/ modeli konstrukcji :/
Aluminium normalne ze sie utlenia i widac to...mam czarna kiere ktora po 2 latach zrobila sie lekko brazowa :) to jest wlasnie utlenianie :) poza tym pekla mi klampa hayesika maga z 2002 roku (hebel legenda) w niezbyt hardej sytuacji .... tez zmeczenie materialu - utlenienie.
To milo ze w dj 2006 sa rozkrecalne ale akurat djami sie nie interesuje :P ciekawi mnie koronka w np takim drop offie. Shit troche ze na stronce marcoka nie posiadaja jakis szczegolowych zdjec swojego towaru :/ modeli konstrukcji :/
bukkake & farmsex .... tony.pl & xnxx.com
Spawacz666 pisze:Aluminium normalne ze sie utlenia i widac to...mam czarna kiere ktora po 2 latach zrobila sie lekko brazowa :) to jest wlasnie utlenianie :) poza tym pekla mi klampa hayesika maga z 2002 roku (hebel legenda) w niezbyt hardej sytuacji .... tez zmeczenie materialu - utlenienie.
PawianBikero tym pisałem, nie znasz się to nie pisz..,. ok?? nie podważaj moich wypowiedzi...jeżeli się nie znasz...
kupie
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171
prawą klamkę do julii/deore/lx-hydra
przewód tył do julii/shimano!
gg 5732171