Pierdoły i tyle, Yasiuuu ma 100% racji.
Mój pies też byl na tresurach policyjnych (owczarek) i raz mi ojciec opowiadał ze nie chciał puścic rękawa tresera. treser kopnął go w jaja to ten dostał taki power ze zmiażdzył plastic który chronił jego reke, nie pogryzł go bo był jeszcze materiał ale koleś miał całe przedramie sine.
Jesli pies was atakuje na przejazdzce
-
- Kontakt:
Uwaga! W okolicach mokotowskich ogródków działkowych widziano wczoraj groźne, dzikie zwierze, postrach rowerzystów - psa bez jaj. Wiadomo, że ucierpiało już trzech kolarzy, próbujących złapać napastliwe zwierze za jaja a napotykających przy tym pustkę.
Strzeżcie się psa bez jaj. Łapcie za uszy.
Strzeżcie się psa bez jaj. Łapcie za uszy.
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
-
- Kontakt:
;)
edit:
"Miałem dużo szczęścia" - mówi 67 letni Bohdan Chałupnik - "Próbowałem się bronić tak jak w internecie napisali, a to takie bydle... tfu, tfu, diabli nadali".
Pan Bohdan, za radą portalu DH-Zone w geście desperacji sięgnął do podbrzusza atakującej bestii lecz wyczuł tylko zmierzwioną, ostrą sierść.
"Byłem w szoku" - powtarza. "Na szczęście nazułem spodnie kolarskie z wkładką" - dodaje, wskazując kciukiem na pokąsane siedzenie. Oddala się prowadząc rower z poprzebijanymi kłami szytkami.
Czekam, ąz mi się coś ściagnie i się nudze nieco hihi ^^
edit:
"Miałem dużo szczęścia" - mówi 67 letni Bohdan Chałupnik - "Próbowałem się bronić tak jak w internecie napisali, a to takie bydle... tfu, tfu, diabli nadali".
Pan Bohdan, za radą portalu DH-Zone w geście desperacji sięgnął do podbrzusza atakującej bestii lecz wyczuł tylko zmierzwioną, ostrą sierść.
"Byłem w szoku" - powtarza. "Na szczęście nazułem spodnie kolarskie z wkładką" - dodaje, wskazując kciukiem na pokąsane siedzenie. Oddala się prowadząc rower z poprzebijanymi kłami szytkami.
Czekam, ąz mi się coś ściagnie i się nudze nieco hihi ^^
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.