Tarczówki

BimBim

Post autor: BimBim »

[quote="enjoy"]

ten post pokazał jaki jestem naprawde, powiedzcie "dalej dalej wrotki gadżeta", pojeździe do nikosia i powiedzcie żeby mi konto skasował bo jestem głupi, jestem niedojrzałym prostakiem. no to cześć DownHillowcy![/quote]
lol, moj maly michas wisniewski! KAJNE GRENCEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

Maje fakry sa takie: mam speca big hit expert z hayesami. Bylem z tym rowerem w gorach przez ok. 10 dni i katowalem rower od switu do nocy non stop (jak tylko wyciag krzeselkowyc dzialal). Zapierdalele m bez przerwy do upadlego... poza tym rower mam juz rok... i? I hamulce sprawuja sie bardzo dobrze. Tzn. nie sa najlepsze na swiecie, hopy 6ti (szesci tloczkowe) bija je pod wzgledem sily i modulacji... i ceny:/ Zaraz za hopami sa to najlepsze hamulce. Nie mailem z nimi zadnuch problemow i zadnych awarii. Dodam, ze jezdzilem na nich w krynicy na trasie nokii i po innych trasach (narciarskiej, bardzo szybkiej i szlakach). Chamulce byly tak rozgrzane nieraz, ze dymek z nich lecial i bylo czuc smrod, a jak tarczy dotknolem skurzana rekawiczka to mi sie spalila w tym miejscu. I nic, hamulce swietnie dzialaja. Dodam, ze bylem z kumplem, ktory smigal na dh-compie tez z hayesami i tez byl zadowolony :)

Wiec enjoy - rozumiem ze jestes zirytowany tym, ze hamulec nie dziala ale nie przekladaj tego na wszystkie hamulce hayesa. Moze masz felerny model, moze uszkodzony. Prawda jest taka, ze owe FAKTY o ktorych mowisz dzialaja na kozysc hayesow.
pLuTiK
Kontakt:

Post autor: pLuTiK »

siemka......mozesz dokladniej opisac co sie dzieje z tym HAYESEM ! ! !
....spytam sie Qmpla....on na pewno bedzie wiedzial co zrobic.....
ale potrzebny mi jest dokladny opis.....(tylko mi sie tutaj nie wqr.wiaj)
JumpintheFiRe
Kontakt:

Post autor: JumpintheFiRe »

gdzie mozna obejrzec i kupic blackboxy w necie? nie palnowalem zakladania tarczy,ale cena do mnie przemawia;)
g3riders.com
http://matash.pinkbike.com/album/Freeride/
ODPOWIEDZ