Marsz przeciw Lepperowi i Giertychowi
na taki marsz tez bym sie przeszedl. ale jesli chodzi o protest przeciwko adopcji dzieci przez homoseksualistow to jestem jak najbardziej za. niech zawieraja zwiazki malzenskie i sa wszech tolerowani ale adopcja moim zdaniem to jest krzywdzenie tych dzieci...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
TANIO!
gg:2599132
Sulring ludzie bogaci od zawsze mieli pieniąde i będą je mieli ponieważ potrafią nimi efektywnie zarządzać. Inną kwestią jest to, że duży pieniądz robi duży pieniądz i to bardzo dobrze. Niestety źle mnie zrozumiałeś, jestem przeciwnikiem tego co jest teraz tzn 3 stopniowa skala podatku dochodowego, czyli im jesteś bardziej zaradny inteligenty, pracowity płaisz więcej. Zbędna biurokracja powinna być zredukowana, a teraz płaci się na całe rzesze urzędników, którzy zamiast pomagać obywatelom utrudniają im życie, a to przecież oni mają pensje z naszych podatków. Nie mam na myśli obniżania podatków z 19% na 18% bo tyle to żadne realne obniżki.
b]piotrex[/b] słuchaj nie napisałem, że PIS to moje upragnione ugrupowanie. Tam gdzie Leper mozna spodzieważ się katstrofy. Gdyby PO było naprawdę liberalne i odważne, to bym na nich zawsze głosował.
Generalnie myślę że lepiej abyśmy zostali przy tematyce rowerowej. pozdrawiam
b]piotrex[/b] słuchaj nie napisałem, że PIS to moje upragnione ugrupowanie. Tam gdzie Leper mozna spodzieważ się katstrofy. Gdyby PO było naprawdę liberalne i odważne, to bym na nich zawsze głosował.
Generalnie myślę że lepiej abyśmy zostali przy tematyce rowerowej. pozdrawiam
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze
www.rowerowy.com
... na maile odpowiadamy zawsze