Marsz przeciw Lepperowi i Giertychowi

gringo
Kontakt:

Post autor: gringo »

na taki marsz tez bym sie przeszedl. ale jesli chodzi o protest przeciwko adopcji dzieci przez homoseksualistow to jestem jak najbardziej za. niech zawieraja zwiazki malzenskie i sa wszech tolerowani ale adopcja moim zdaniem to jest krzywdzenie tych dzieci...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=115199259
TANIO!
gg:2599132
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

Sulring ludzie bogaci od zawsze mieli pieniąde i będą je mieli ponieważ potrafią nimi efektywnie zarządzać. Inną kwestią jest to, że duży pieniądz robi duży pieniądz i to bardzo dobrze. Niestety źle mnie zrozumiałeś, jestem przeciwnikiem tego co jest teraz tzn 3 stopniowa skala podatku dochodowego, czyli im jesteś bardziej zaradny inteligenty, pracowity płaisz więcej. Zbędna biurokracja powinna być zredukowana, a teraz płaci się na całe rzesze urzędników, którzy zamiast pomagać obywatelom utrudniają im życie, a to przecież oni mają pensje z naszych podatków. Nie mam na myśli obniżania podatków z 19% na 18% bo tyle to żadne realne obniżki.

b]piotrex[/b] słuchaj nie napisałem, że PIS to moje upragnione ugrupowanie. Tam gdzie Leper mozna spodzieważ się katstrofy. Gdyby PO było naprawdę liberalne i odważne, to bym na nich zawsze głosował.

Generalnie myślę że lepiej abyśmy zostali przy tematyce rowerowej. pozdrawiam
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
Jozef
Kontakt:

Post autor: Jozef »

Danielpowiedział :"Generalnie myślę że lepiej abyśmy zostali przy tematyce rowerowej. pozdrawiam" popieram po co nam jakieś p****e podziały i wogóle stara dobra zasada starych dobrych anarchistów brzmi : są oni i jesteśmy my ;)
piotrex
Kontakt:

Post autor: piotrex »

Daniel moze napisalem mojego posta zbyt agresywnie-sory :).ale ja generalnie uwazam ze mozna dyskutowac,byle by nie brac takich dyskusji do siebie :).
pozdrawiam
Nie udzielam porad przez PW/nie skupuje sprzetu
Daniel
Kontakt:

Post autor: Daniel »

piotrexjeździsz na moim RB :) generalnie chciałbym aby młodzi ludzie myśleli samodzielnie, niestety większość osób opiera swoją wiedzę na informacjach z TV.
Zadowoleni klienci i dobre ceny ...
www.rowerowy.com

... na maile odpowiadamy zawsze
ODPOWIEDZ